Britney Spears is dead


 Dagens iakttagelse två: Britney Spears nya video med den hjärndöda och kanske århundradets sämsta koncept "Womanizer" från ett album som ska heta "Circus" (är det slumpen eller?). De måste ha idétorka som låter den hysterikan begå samma misstag som i "Toxic", när hon springer runt i trehundra olika peruker och hånglar med män i kostym, anspelar allt på sex. Tack för att du lämnar så mycket till fantasin och för att du visade ditt finniga geggveck i kvällstidningarna. En riktig aptitretare må jag säga.
Jag förstår Jenna Jameson som ändå är gjord för porr, men Britney själv är bara gjord för tabbar och ett flertal misslyckade självmordsförsök. Jag avundas inte denna kvinna för ens tio öre. Applåder till bruden som mot alla odds har tränat till sig lite och hoppat över ett par mål mat om dagen för att fortfarande se ut som ett jävla vrak. Och nu, snart 27 år gammal har hon "kommit i underfund" med att man måste ta hand om sina barn och "vad höll hon på med" och drutt drutt drutt. Så, varifrån kommer denna självinsikt? Wallmart?
Hon kanske var någorlunda snygg förr med en karriär (även om jag aldrig någonsin varit ens i närheten av ett fan), men nu är hon i samma klass som billiga endagslinser man bara måste slopa för att man börjar få infektioner.Varför ens försöka? Det är ju så över. REALIZE!

Kommentarer
Postat av: hannah

pik till mig där. tack :) hehe..

2008-10-15 @ 23:17:39
URL: http://snittan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja, öl imorrn efter nio blir alldeles utmärkt! :) Äre nån mer som hakar på eller? :)

2008-10-16 @ 13:21:36
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Em.

Jaha men henne känner vi inte mer än genom blaskor som ÄLSKAR att ljuga om kändisar, så nu till min fråga: Vad grundar du dina teorier på?

2008-10-16 @ 15:34:15
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/
Postat av: Em.

För varje artikel de skriver om henne desto mer ökar hetsen omkring henne. Det leder dels till att alla lögner SÄLJER som smör i solsken, hon får fler anklagelser mot sig, papparazzis förföljer henne, hon blir helt förstörd av BARA DETTA faktiskt (vem hade inte?) och detta leder i sin tur till att hon "begår ännu ett misstag" som tidningarna väljer att framställa det som.

Det skulle vara vetenskapligt intressant att se hur du skulle reagera i en sån extrem situation som hon befunnit sig i så många år nu.

Det började ju till och med bli värre än Michael Jackson, och då ska det mycket till!

Jag skulle nästan våga säga att du använder dig mer av förtal än av vad du själv "tror" om henne. För du säger ju i princip att det faktiskt är såhär, fast du faktiskt inte ens har en aning.

Det var nog det som störde mig mest.

2008-10-16 @ 20:56:29
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/
Postat av: Em.

Okej, jag orkar inte skriva så långt igen, för uppenbarligen så kommer det inte hjälpa ändå vad jag säger.

Nej jag tror inte på vad jag läser, jag är näst intill ett helgon. Jag säger till min syster hela tiden att hon inte ska tro det hon hör eller läser, men likt förbannat så går hon på allt ändå.

Vet du varför jag inte tror på det? för att jag en gång har varit på andra sidan aftonbladet/expressen. Jag har med egna ögon sett deras jobb. och 70% är rena lögner. That's a fact. Believe it or not.

Kanske inte så konstigt att jag känner sympati för sådana som får pressen jagade efter sig dagligen?

2008-10-16 @ 21:29:03
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/
Postat av: Marie

Jag förstår, det känns som deja vu all over again. Britney Spears strippar igen i videor. När ska hon göra något nytt?

2008-10-23 @ 17:36:14
URL: http://monstars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0