Let´s get freaky


 Idag gick jag först till Tuve torg och häntade det där förbannade paketet från USA med diverse ytligheter. Hade handlat på mig lite smink från i.d som jag sen ska visa upp. Jag gillar verkligen att syssla med make up. Jag ser det som någon sorts konst. Kommer jag inte på något att rita på papper, för jag göra det i fejset. Skuggor, skuggor, skuggor. Fast jag vet inte vilken bild det ger av mig om jag visade allt jag har i smink-väg. Det är nästan löjligt. Fast det har varit billigt. Tack vare USAs föredetta valuta. Jag hade aldrig lagt ner pengar på i.d produkter i svenska pengar. Pappa lärde mig tidigt att pengar inte växer på träd, trots att många människor torkar sig med pengar.

Och jag såg något idag, långt in bakom någonstans som jag vill berätta men det går inte. Jag blev glad och återupplevde en gammal bekant känsla. Det händer liksom aldrig men now it did och jag vet inte vad jag ska göra med det. Det jag såg tänker jag slänga ihop med mina principer. My brain AIN´T going soft! NEJ!

Kommentarer
Postat av: Angelica

ah jag vet, det smärtar i mitt bröst av att ta det steget att flytta tillbaka igen men jag känner att jag måste göra detta tyvärr.:/ Av olika anledningar.

Jag åker på Fredag så vi kan ta en flottig fika imorgon?2008-10-29 @ 21:02:48
Postat av: Nabil El Alaoui Sossey

Tuve torg rocks!

2009-06-05 @ 18:25:40
URL: http://www.nyabella.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0