In my mind and in my..


 Jag har precis anlänt Orsa. Vill bara tala om att jag hatar min dragväska. Alltså, måste man vara en gammal kärring för att dra de där jävlarna rätt eller? Det är precis som när man cyklade för första gången.. Cykeln åkte åt ena hållet och jag åt det andra. Jag vet inte hur många gånger jag hade omkull den där väskan mitt framför folk och man riktigt hör hur de suckar för att jag står i vägen i all stress in till tågen. Jag ville bara kasta den framför tåget och hoppas på att den gör sig illa. Skitväska!
 Innan jag åkte tog jag mig en burgare på Burger King, så jag satte mig ensam vid ett bord varpå det kommer två små barn. De hejade, jag nickade. Sen frågade de; "Är du svensk?" Ja, sa jag. Vadå då, ser jag inte svensk ut? "Nej". Okej, vart ser jag ut att vara då? "Som en ryska", sa Adam 6 år. Okej, allt jag saknade var alltså en vit/grå pälsjacka, kort kjol, svarta strumpbyxor och gott luktsinne för pengar? Jag skrattade till. Flickan frågade mig om jag inte hade någon kompis. Alltså, är barns avsikt att vara elaka? Nej, de log och tyckte att jag såg snäll ut men trots detta envisas de om att plåga mig med dumma frågor. Ja, är de inte söta de små liven?

Min italienske vän har nu fått dissen. Ja, efter två veckors 40 samtal plus 30 sms om dagen fick jag bara nog. Och eftersom att han envisas om att dra upp samma fråga och samma mening i varje samtal, på jävligt dålig engelska varvat med italienska, var jag bara tvungen att skriva tillbaka.. På ren svenska. Då förstår vi varandra lika mycket. Lika barn, leka bäst. Och när han ringde sa jag på ren svenska; "Låt bli mig. Ring inte mig. Varför förstår du inte vad jag säger?" Men ändå drar han fortfarande samma jävla mening, ungefär som om han vore döv. Till slut fick jag ett sms där det stod att jag var en dålig flicka och hade ett ont hjärta. Tja, vad ska jag säga? Jag är ingen romantiker precis. Du klev på en mina. Sorry. Jag uppskattar inte att man trakasserar mig på telefon. Att höras lite då och då är okej.
Hur som helst lär jag inte höra av honom mer och glad är jag för det. *gör vågen*
Är det något jag har svårt att hantera, så är det trögfattade människor.
God natt.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja, den där ölen får vi inte glömma. Du får hojta till när det passar in i ditt pressade schema! :)Och det där lät tamejfan som en dryg italienare måste jag säga.

2008-10-07 @ 11:52:59
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0