Den smutsiga kändisskaran


 Någon sa att hon visste massor om kändisar. Hon vet hur kändisvärlden är. "Been there, done that".
Jag har också erfarenhet av kändisar, that´s why I don´t like 'em. För det första av att utgå ifrån deras attityd MÅNGA GÅNGER, alla är inte likadana men det jag har fått erfara, är löjligt högfärdiga och tror att de på något sätt skulle ha blivit världens enda ande. De vet bäst, är snyggast, framgångsrika och det hela fortsätter ut nerför ett stup. Man blev inte helt plötsligt bäst på allt för att man råkade ha en talang av något slag som lockade intresse hos en producent eller annan inflytelserik person. 15 minutes of fame gör en inte till stjärna. Och om hundra år, vem ska minnas dig om du inte är lika stor som t ex Madonna eller min favorit Britney? Nobody. Ta B-kändisarna som Robinsson-Robban. Han fick sina minuter i media och nu är han back to black.
 Jag minns när jag stötte på en kändis på bussen från Östersund till Orsa på den tiden då jag bodde hos mamma och på höstlovet skulle till pappa. (Det är 5 år sedan) Då satte sig en svensk kändis bredvid mig, något hög på Gud vet vad och jiddrade hela vägen fram till efter Sveg om hur han lagt av med droger (hallå, ser jag ut att vara blind och dum elle?) och såvidare. Han var förlovad med en tjej men TROTS detta kladdade på mig hela vägen och jag var jävligt nära på att ge honom en snyting. Oavsett vad jag sa eller hur mycket jag ignorerade honom, frågade han mig bl a om han fick smeka mig och om vi skulle gå in på toaletten och gör dittdatt. Jag gav inga som helst vibbar av att jag var intresserad av något sorts umgänge med honom. För det första för att han är ful och slemmig, för det andra för att han är kändis och tror att alla vill ligga med honom.
Sedan hade han mage att fråga om han fick sova på min axel. HALLÅ KUNG AV MUPPARNA! "Nej, du har en vägg där du kan vila ditt huvud på", sa jag. Så faktiskt, under resan blev jag upprörd och tröttnade, bad honom sätta sig på en annan plats. Jag betalade inte resan för att sitta fast med en nästan skräckinjagande, äcklig kändisjävel.
När jag kommer fram till Orsa och ska möta upp dåtidens kompisar, får jag höra av drottningen of morans att jag var en idiot som inte knullade med honom. Jag bara gapade och ville kasta nåt stort och hårt över henne.
 Och mer därtill. Har mött så många kändisar som i princip kör över oss vanliga dödliga med dumma rullväskor som de drar i Stockholm. Vart finns ett vapen när jag behöver ett? Tror mig, ser man inte upp till kändisarna för det de gör så finns heller ingen anledning att gilla dem. Jag behandlar dem som vem som helst. Skitsamma om du har miljoner kronor att torka dig med, jag vet fortfarande att du skiter.

Kan du inte skilja på fritid och jobb, så är du inte professionell.

Kommentarer
Postat av: Söderlund

Håller med dig till fullo!

Hon är så jäävla fin är hon.Hur är de med dig nu förtiden då btw? :)

2008-10-27 @ 13:52:40
URL: http://robinsoderlund.se
Postat av: Söderlund

Härligt!Jo tack de är bara bra med mig. Just nu sitter jag på ett tåg ner emot Linköping och har allmänt tråkigt. Vad har du för dig en måndag som denna?Puss

2008-10-27 @ 20:02:49
URL: http://robinsoderlund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0