The man without soul


 Vad kan möjligtvis vara så bra med Göteborg? Här finns allt. Det finns godis (jag har smakat), det finns folk (jag har sett), det finns saker att göra (jag ska). Imorgon blir det utgång och den här gången tänker vi anlända ett ställe som ska få danstarmen att rycka. Shake that ass. Och jag tänker inte vara snål med dansen den här gången. Orka stå och barhänga som en bitter medelålders klimakteriekossa. Den tiden är över.
 Det jag kom att tänka på; mina kära Orsavänner vill ha mig på Moraparken nästa helg. Känns inte som ett överlägset beslut att fatta om inte George Bush dyker upp så att jag kan antingen trycka upp något hårt i röven på honom eller också babbla något fint ur Koranen för att se över reaktionen om den karln kan tänkas visa mig. Okej, om det inte finnes snygga människor där också då förstås men chansen lär bli minimal tyvärr. Eller?
Och jag upptäckte idag på spårvagnen ner till city att jag får barn att bli glada. Hur det kommer sig, är för att barn i dagens läge kollar alldeles för mycket på våld och har dåligt omdöme. Jag menar, hur förtjusande kan man bli i en stund för sig själv på spårvagnen? Det är inte precis som att jag sitter och ler, ser allmänt inbjudande ut. Tvärtom. Därför får jag alltid sitta ensam. Hah. Well, that´s it.

Vad har jag annars att tillägga? Saker som kan vara bra att veta:

- Jag gillar att laga mat OCH äta den. Jag äter allt från blodiga biffar till feta såser, hoppar över den vidriga isbergssalladen. Är dessutom en mycket tacksam matgäst att innehava i sin tillvaro. Så, får man för sig att bjuda mig på mat kommer det mot alla odds att bli ett JA.
- Musik är viktigt. Jag diggar det mesta inom metal-genren men kan ge vika för en och en annan svängig bit.
- Tittar inte så mycket på allmän tv, men drar igenom rätt mycket filmer och har det lite som ett intresse varvat med chips, godis och gott sällskap.
- Dricker inte läsk of anykind men en öl kan gå för sig.
- Jag gillar humoristiska människor med god självdistans. Alla som kan snubbla över gränsen lite då och då.
- Jag måste få mitt kaffe på morgonen, oavsett vilket krig som än pågår.
- Är ingen sjusovare men börjar inte heller dagen med att kyssa dammsugaren.
-  Variation är min melodi. Allt vad gäller materiella ting. T ex möblerar om, klädstil, frisyrer, har också olika perioder av färgval. Omväxling förnöjer, som Malaco sa.
- Choklad är värt att dö för. Ge mig gärna en ask då och då, men skippa blommorna.
- Är inte lättfotad, så patetiska raggningsrepliker och slemmiga players undanbedes om inte ett knä i skrevet känns frestande.
Och det sistnämna; Att reta gallfeber på SJ är min passion, vilket betyder att jag mer än gärna förflyttar mig runt om i Sverige. Dvs att resa är underhållning på fler än ett sätt.

Däremellan finns miljoner saker att tillägga, men man vill ju inte tugga samma mat två gånger. So to speak.
Ha det gött, folks. Och urinera gärna någon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0