Lättja


 Idag har vi varit och kollat på yttligare en lägenhet idag och träffade en tjej i min ålder. Hon bodde på sjunde våningen, så högt upp att jag nästan kunde känna fotsvetten av Gud. När vi öppnade dörren kom en odör av kattpiss och där inne vimlade fyra katter varvat med fem råttor. Okej, kostar den här djurparken att tillträda? Och tjejen i fråga kändes lite som.. potatismos och fiskpinnar. Torr, klumpig och mastig. Inte en tjej i min smak. Inte ens i krig skulle jag belägra det där fanskapet. Jag och Fia skrattade hela vägen ner till bottenplan.
Snart ska jag på en till visning, men först mat.
Kan förtälja mer senare.

I´m interested for a second date


 Jag for till Göteborg igår halv sju på morgonen och SJ hade på menyn; Försening, Försening Extra och Försening plusmeny. Jag kom fram halv fem istället för kvart över ett. Först blev jag kvar i Katrineholm i nästan två timmar. De bjöd iofs på lunch där. Sedan blev jag fast i Allingsås i över en timme. De bjöd på kaffe. MEN KANELBULLARNA DÅ?
Fia mötte upp mig, vi kollade på en lägenhet. Sen mötte jag upp en annan bekant, som bjöd på JÄTTEGOD vegansk lasange. Vi tittade på film och snackade dynga. Lite halvweird alltihopa.
Idag har jag också fullt upp med lägenheter.

Måste tillägga att är det något jag finner vara attraktivt, så är det när killar har antingen rakat hår. Alternativt väldigt långt hår. Blicken slits alltid till de två kategorierna. Däremellan bryr jag mig inte. Då handlar det mest om andra ytligheter som t ex extraordninärt utseende. Det där klassiska "fina ögon", "snygg röv" bla bla. Men en rakad hjässa är sexigt. Jag betraktade en rätt snygg kille här bara för några dagar sen. Ja, nu vet jag garanterat av Jonas sitter där och tänker; "Jag visste väl att det var mig hon menade." Visst gullet, du är jättefin bla bla men nu tänkte jag på Herrn. Kryptisk Bella ute i farten...

Nej, the show must go on, Tata. Bilder kommer snrt.

Juvelbutik


 Gårdagen var minst sagt weird. Först jobbade jag till åtta, for hem och sköljde ner mig i avloppet och dök sedan upp på Orsahotell. Där hamnar alla skithögar, insåg jag ganska snart (så jag borde ha stannat hemma). Jag dök upp där halv tolv då Shreks alla kusiner druckit sig så pass fulla att de måste passa på att vara odrägliga och jobbiga. Det värsta är inte att de dyker upp, utan att de dyker upp när jag ska försöka göra ett litet gott intryck på Herr Daniel. Så, alla slemmiga Orsaherrar dreglade nog ner honom också. Ett bra sätt att få folk att hålla sig borta ifrån byn.
Dessutom hade jag dyrt och heligt lovat honom att Orsa hotell skulle vara kvällens party. Efter att par möten med alla bajshögar därinne, kommen HÖVDINGEN av alla bajskorvar, säger några väl valda ord och då tappade jag all lust att vara kvar. Om jag hade vetat att det skulle bli kvällens fiasko, hade jag hellre åkt till Kättbo och täljt trägubbar med Herr Daniel. Men cred till killen som var både söt och trevlig. Sedan har jag ont i smilgroparna också. Humor är inte att underskatta. 4 av 5 toasts.
Så, i det stora hela så övervägde jag att stanna KVAR på hotellet till halv fem i morse. Även om vi hade gäspparty, sluddrade och pratade om Gud vet vad.BUGSPRAY ON ALLA SOM STÖRDE MIG UNDER MIN DATE IGÅR.


Mr Kuk


 Ursäkta språket. Jag skapar stora rubriker utan någon som helst substans till huvudämnet, som faktiskt ska handla om allt annat än kukar.
Jag kan börja med gårdagen som bestod till den större delen av väntan på Jonas som var jävligt seg på att höra av sig. Till slut var jag ju tvungen att ringa och kolla om han hade låtet spola ner sig på muggen eller bara glömt mig (hur man nu kan göra det). En rad ursäkter dök upp på andra sidan luren men till slut kom vi på att vi skulle mötas upp på Orsa, så jag vandrade ner runt 22.00 utan vantar mitt i årstids-omvandligen som faktiskt kräver lite mer kläder än en topp och ballerinaskor. Typiskt mig att bära mycket kläder på sommaren och alldeles för lite på vintern. Vad ska jag säga, jag har alltid gjort tvärtom. Inte ens ett par maka strumpor kommer att infinna sig på mina fötter, någonsin.
Nåväl. Väl nere på Orsa gick  vi till kyrkogården för att Jonas ville posera lite som Dark Wader. "Vad fan Jonas, få se lite vrede nu då!" Han gör en min som påminner mig om Stephanie en jul -91 när hon får ett stort paket av jultomten som hon måste överlämna till mig. Besviken, ledsen och förnedrad. "Tänk på något som gör dig arg." säger jag åt honom, men jag tippar på att han fortfarande tänkte på en dans med Carola, i tanke på den blicken. Jag gav upp rätt fort.
 Vi gick till Ågrens, mötte en rad fyllehuvuden med snus fulla käften som säger:"Jaog gillar dig Buella. Kan´t jag få en kraom dåå?" Hej, välkommen till Kramcirkusen. Fem kronor styck. Jag tröttnade ur och vi gick hem till Jonas. Jag åt upp hans mat. Mohaha. Kollade på Rena rama Rolf. Den serien har inte något bäst-före-datum. Sen gick jag hem.Lalaalaa.

New life


 Jag inköpte mig en iPod nano idag. Jag hade såklart sönder min mp3-spelare som jag hade innan. Det är därför sådana som jag skaffar plusförsäkring. Det som är positivt med det är att man kan uppgradera sig lite då och då med nya tekniker för en liten summa. Perfa!
 Och idag har det ringt, skrivit en massa människor om rum att hyra i Göteborg. Så att jag är på ingång. För jag vet att jag vill bo hos en tjej, men jag ska träffa henne och två till för att eventuellt hitta något ännu bättre. Inflyttning kommer att ske med en gång. Dvs den kommande veckan. Vink vink, Orsa!
Personliga assistenter behöve de också, så jag har skickat iväg en CV. Ska söka fler jobb också.
Som sagt, det är min tur nu. Vinden har vänt.

Och jag är en jävla apa som inte åker upp till Östersund innan jag drar, för att krama om mormor och tala om för henne att hon är världens bästa människa. Hon är frisk men gammal. Skulle hon försvinna innan vi träffats igen, kommer jag aldrig att förlåta mig själv. Men jag har sagt åt henne att hon måste bli hundra år innan hon får lämna den här kylan.
Jag älskar min mormor <3

Jag ska jobba under helgen också. Mitt sista pass på Orsagården. Kommer att sakna gamlingarna. Vad vore jag utan dem?Jag hade tänkt välja den gröna först men den fanns såklart inte i Mora. Så det blev en rosa. Yeay. Jag bejakar min kvinnliga sida. Jag kompletterar min grova röst, mitt eviga svärande och det dåliga valet av skor med rosa.

Suck it up


 Det finns folk som inte har tillgång till all min viktig information jag har om min framtid, så därför tänker jag ingenting nämna men jag har märkvärt intressanta planer på gång. Alla håller tummarna för mig bara or else..
Jag har fikat med Hillevi och Hannah idag. Vi blev dock snabbt uttråkade av det lilla utbud Orsa har av aktiviteter. Det finns inte ens en klottervägg där man kan sprida glädje varvat med ilska. INGENTING.
Den enda som håller rubriker och gör något nämnvärt är ju våran egna ligist men man hinner ju aldrig ta fram popcorn och cola innan snuten tar honom. Vafan, de brukar ju vara så sega annars på att fånga bovar men när man för en gångs skull ber om lite dramatik så får man fan ingen. SKITSNUTAR! Åk och ät donuts med er.

 

Snuskiga djur. Men titta vad som pågår i bakgrunden? Jo, Orsa ska ju ha sin storslagna marknad här i helgen. Jag LÄR ju gå ut och köpa marknadsnougat, sätta ett snubbelben på alla ungar som ens funderar på att spreja leksaksfärg på mig. Ska också köpa mig en jefligt snygg tavla och lite annat. That´s it, motherfuckers.

I have no family, 'cause You don´t kill family...

Goodbye, my trusted friend


 Jag pratade med min italienske vän igår. Lustigt, han ringer ifrån Italien och pratar nästintill bara italienska, jag pratar inte italienska utan svenska med en släng av engelska trots att jag vet att mannen i andra luren är sämst på engelska SÅ FÖRSTÅR vi varandra. Inget kroppsspråk, bara några små ord. Tacka vet jag ord som SMS, BELLA (Där kan jag ju bara inte missförstå honom) och TROPEA (Ett ställe i Italien). Jag har vänner runt om i världen. Hur cool är inte jag? "Ciao Bella, what´s your name?" Bella. "Sisi, but what´s your name?" My name is Bella. Då blir de helstirriga och fattar zip! Men gosh, italienare är snygga! Jag blir tjock av allt ögongodis som vimlar där på gatorna.

 Idag ska jag prova något nytt.. Jag och far drar nog och simmar en sväng i ORSA simhall. Banan är 15 m lång, om vi har tur. Vi handtag och vi är framme. Men vilken befrielse att få simma runt där som ett litet yngel.
Mot Mora. Ska beställa en tid för att fixa tatueringen och eventuellt en utsmyckning i näsborren.
Sen ska jag visst bli ensam här i helgen. Då måste jag snabbt komma på något att göra.

Goodbye, forever. Du.

Rip it off


 Idag har det varit De meningslösas dag. Jag har dammsugit, stretchat, ringt hyresvärdar och sen har tiden bara löpt amok. Swich! That´s it.
 Jag är lika konfunderad över ordet "kräsen" som Mona Sahlin är över "Fredrik Reinfeltd". Jag begriper mig inte på människor, i det här fallet mansfolk, som är kräsna när det kommer till tjejer men har absolut inte råd med att vara det. De borde istället ta tillfället i akt när det kommer en tjej som verkligen vill bli deras. Speciellt om hon verkligen är söt och snäll. Jag menar, hon dög ju att ligga med eller hur? Hon om någon är ju flickvänsmaterial. Det är ju ändå det allt handlar om. Nej, de här killarna ska ha de här riktigt snygga brudarna som är out of reach för dem. De får nobben, vägrar ta det bytet och börjar istället hata ALLA som är snygga. Way to go! LOOK at YOURSELF. Första steget på trappan upp till vinnarpallen. Det är inte de "snyggas" sak att du har dålig hållning, saknar självförtroende (alltså, det sysslas med alldeles för mycket självförnekning när det kommer till det här ämnet) och är lika neurotisk som Linda Rosing inför nya tag hos plastik-kirurgen. Köp glass, håll dig inne och fundera över dina synder. Eller finn Jesus. Men sluta vara en sådan jävla kärring!

Jag ritade mig själv i ansiktet en sväng också. Nu är den här bilden tagen med em rutten kamera.I´m generous


 Fredagen började med att jag och Hannah drog en lunch på Bykrogen och därefter for vi till en blomsteraffär för att köpa fina höstblommor att plantera på Tommys grav. Min första erfarenhet av blommor ever men det var så värt det. Det blev jättefint. Vi köpte ett hjärta i sten också, där vi ska skriva våra namn.
 Jag kom att tänka på lojalitet här i veckan också och att ställa upp för sina vänner. Det var precis den relation jag hade med Tommy. Jag ljög för myndigheterna för hans skull när han rymde ifrån ett behandlingshem. Jag skyddade honom i mitt hem, där han också fick känna sig som hemma. Jag lagade mat åt honom och hans vän. Alla gånger folk hittade en ny anledning att vara förbannad på honom, stod jag där och pepprade skällsord tillbaka på dem. Eller när han kände sig ensam, köpte vi godis och tittade på film.
Sista gången han var hos mig, satte han sig på en stol och tog ett djupt andetag. Sedan sa han; jag känner mig så jävla trygg här. Det är så skönt att vara hemma hos dig, Bella. Du är en riktig vän. Allt du har gjort för mig, skulle jag göra för dig. Och det visste jag att han skulle.
Efter att vi planterat fint, tog vi en fika på Källar-cafét. Sen skildes vi åt för ett par timmar och möttes upp sen för att dra igenom filmen "Dumpad". Det var trevligt.

 På lördagen for jag relativt tidigt till Västerås och där stod Alexander för att möta upp mig. Han är trevlig. Han började prata osammahängande om sin brödrost, vilket gjorde att jag utbrast i asgarv. Vi moffade Ben & Jerrys Cheesecake Brownies och Bohemian Raspberry. Kalorismäll AB. De killarna är de enda i världen som får ge mig en smäll utan att jag protesterar. När det kommer till gudomligheter som det där, så är jag maschokist ända in i benmärgen. Hit me!
 Söndagskvällen drog jag mig hemåt och den var inte mycket för världen. Resa i tre timmar, jag hade varken musik eller något läsbart så jag var tvungen att köpa en tidning. Den läste jag tre gånger. Yeah, nu vet jag allt om allt jag inte ville veta.


tommy ryngebo

tommy ryngebo

I woke up to the sound of..


 A dead woman.
Jag sov nästintill ingenting i natt. Min hat-kärlek till hösten har bitit sig tag i svansen på mig. Trots den obefintliga sömnen är jag pigg. Och jag har jobbat. Hann tillochmed träffa Hillevi en sväng, två gånger. Det är hopplöst att hitta ett ställe att fika på vid lunchtid.. i ORSA. Öh, så många invånare vi hade helt plötsligt bara för att man vill ta sig en kopp kaffe. Smock-propp-megafullt överallt. Det är nästan så att man vill skratta Gud rakt i ansiktet. Rätt som det är finns fan inte ens en kotte att glo på.
 Jag upplevde något enastående på jobbet idag. Karlar förändras aldrig, oavsett om de blir gubbar eller i nästan liv flodhästar. Jag var in till en farbror med fika (varpå denne avgudar mig) och han sitter på sin sängkant med en hand på hakan, ser lite konfunderad ut och säger; "Ja, ibland funderar jag på hur det vore om du snubblade och vrickade foten, så att du var tvungen att lägga dig ner här. Då kan man få sin chans att spela hjälte." Sen skrattade han. Jag kunde inte göra annat än att skratta ikapp honom. Det är inte den repliken man förväntar sig av en 90-årig farbror.
God, I LOVE old people. Jag har ett underskattat jobb. Tacka vet jag ålderdom.


My last bullet


 En polare beskrev mig på följande sätt; Du ser ut som en jävligt läcker, sur, grön godisbit! Mums!
Jag har alltid trott att jag är den sortens karamell som är lite hård på ytan med något mjukt, sörgigt inuti. För personligen gillar jag inte sega godisar. Det är för de som har gott om tid att tugga. Jag har bråttom!
 Lite det här med dejting kommer upp som samtalsämne lite då och då, varpå jag vill mena att jag faktiskt är lite sugen på att dejta. Det är lite underskattat.
"Är inte din date bara ett samtal bort?" Det där har ekat i mitt huvud enda sedan någon klämde ur sig den där befängda meningen. För grejen är att det är skillnad på kompisar och dejt. Man ligger inte med sina kompisar, men det kan man med en dejt. Och tyvärr, jag äger ingen tro på "friends with benefits". Så det så.
Först och främst, måste man släppa gamla kärlekstroll. Så långt som att inse att där jag befinner mig, har ett tåg gått som jag valt att avvisa på grund av avstånd och en rad ursäkter. Det blir nog det första misstag jag begått, som jag faktiskt ångrar. Det är sista gången jag nämner det här nu. Det har ändå gått praktiskt taget månader sedan jag såg dig sist och under den tiden har du låtit Tyskland äta ur din hand. Där drar jag mitt streck som ska skilja på då och nu.
Hej då, det eviga ältandet.
/din Efva. (ironi)

well known as

Sorry för det eviga plutandet. Can´t help it. It´s like a disease.

När huvudet är dumt, får kroppen lida


 Back in town fulfilled. 
I fredags var vi ut på stan där jag shoppade svarta spetsgardiner, gröna panellängder, en rosa mössa, en fleecetröja, tunnlar till öronen och såvidare. Där mötte jag och Mattias upp Fia. Vi tog en fika och drog vidare hem till Fia för att dra ett par bärs. 
Vaknar upp på lördagen i god form, drar på stan en sväng till och drar hemåt med kasse nyttigheter. Frukt och mat. 
Nu börjar det roliga på riktigt.
Vi börjar med att förfesta hos Fia och drar oss ut mot stan, där vi som vanligt hamnar på en gaybar. Det var mer folk den här gången än sist. Dessutom har jag trevligare sällskap den här gången. Vi drog oss ganska snart upp på dansgolvet där det vimlar av bögar. Som den fag-hag jag är får jag snabbt ett par polare som jag måste vicka på höfterna åt, så att de kommer igång lite. De flinar och do-the-hips. 
Gretas, som det heter, har två våningar av barer och dansgolv. På den övre dansbanan drog vi en vals och en bög (som jag uppfattade) drog tag i mig där. Well, en bög ska inte känna sådär inför ett möte med en kvinna utan för en man. Så när han gnidit klart sitt kön på mitt ben kom Mattias och puttade iväg honom. Han blev sur och gick sin väg. Lika bra det. Ingen juckande hund på mina ben, tack.
Vi gick nedåt igen för att det årdde total syrebrist på övre plan. Nu måste jag skratta klart här innan jag skriver vidare..
 Jag och Mattias står och dansar, varpå en riktig bög kommer fram och puttar bort mig, fattar tag i Mattias och drar iväg honom. Jag tittar på dem som om han dragit av mig kjolen. Han bara viftar bort handen och menade på att Mattias var hans. Och den killen var kanske hälften så lång som jag. Det hade räckt med att jag knipt ihop låren och jag hade strypt honom. Men jag ska inte missunna denne man en dans. Jag hittade ganska snart någon annan att dansa med.
Halv fem kom vi hem till Mattias igen. JÄVLIGT roligt var det. Mycket finns däremellan att förtälja, men ey. Det tillhör min person att vara hemlig.

Söndagsstatus; soffläge. Jag kramade toalettstolen ett par minuter runt tolvsnåret. Gick tillbaka till den heliga sängen, för den huvudvärken var inte nådig. I don´t get it. Jag var i prima skink-fodral när vi kom hem. Inte ett dugg på arslet och ändå bestraffas jag. Kan vara mödan värt, så kul som jag hade resten av dagen.
Jag sov till tre. Har inte hänt sen jag var i tonåren. Vi frossade pizza (dagens oväntade mål eller?) Sedan tog jag och Mattias en promenad. Vi pratade om allt möjligt och den här människan är bland de roligaste jag träffat. Jag ligger DUBBELVIKT på Hisingen, mitt herrskap, och skrattar i princip ihjäl mig.
Oavsett vad som händer, har jag just förlängt mitt liv.
Så mycket har nog ingen sett mig skratta. Där missade ni något. Ni som saknar bevis på ett helhjärtat, icke skadeglatt skratt.

 

  rfsl bjuder mig på

Ey, fick på Gretas. En kådis och glidmedel. Om det inte vore för HIV hade de aldrig varit så här generösa. Tack!

On my way


 Förkylningen verkar släppa sitt hårda grepp om mig. FINALLY. Det kanske finns en chans i helvete för mig också. Jag längtar redan.
På ingång, mitt herrskap. Det ska bli sjukt gött att träffa Fia och Mattias. Sedan ska jag inhandla mina tunnlar till öronen. Syrran bakade Bessykakor igår som jag kan äta upp på tåget (mohaha). Nej, de ska jag ha med mig som den generösa gäst jag är. Jag kommer att blogg-torka ett par dagar, om det inte är så att jag råkar ligga inför döden och måste skriva ett par sista rader.. men räkna inte med det.
Stay sick, folks.
Peace!

Said too much


Hej bullen. Jag är tjej på 21 år som nyligen klämde i mig 6 bullar och nu har jag fått magknip. Kan jag vara allergisk mot gluten? Tack för svar.
Alltså, jag ska åka iväg imorgon. Det här har jag sett fram emot länge. Dock har jag insett att det kan dyka upp saker som kan göra mig lite utanför mitt eget huvud. Därför borde jag avstå från det här objektet så långt det i vetenskap går. Och jag kommer med all säkerhet lyckas med det också. Ändå finns ju ett uns av vilja att möta denne, som jag inte sett på länge. Någon jag saknar. Och det mitt herrskap, är avföring.
All good things comes to an end, aight? Alla ler och säger stjärt!


Och i natt kunde jag inte sova, för jag kunde inte släppa tanken på att Kat Von D och Nikki Sixx är ihop. Hela natten grubblade jag över hur det kunde bli så perfekt. Snygg dam, snygg karl. Ah, matchmake.com huh?

HEJA TÅRTAN


Tack för att du skapar rubriker i Orsa. Snart får vi höra Hasse Aron på tv om ditt lilla plastpistolsdåd. Sedan kan favoriten i egen hög person Leif GW Persson bedömma dig som hopplös och få det på papper. Tacka vet jag sociopater. Akta dig för stora, håriga män i finkan. They might hurt you. Såvida du inte gillar det, såattsäga.
Jag vet inte, jag finner inga ord. Andra blir förtvivlade och jag ser det här som en Dagens rätt på Bykrogen. Vad förväntas av en empatistörd människa? Ingenting. Finns det ingen övergiven grotta han kan få leva rövare i, den stackarn? Men där blir han utan tårta. Höhö.

Botten upp, resten i håret


Jag gjorde min första karikatyrbild någonsin. Jag orkar aldrig lägga ner själ på mina bilder (kanske för att jag saknar en) så därför bli alla bilder utan karaktär. Så här blev min karikatyr då.
Den här killen är sjukt jävla het. Utan dess like. Och ännu snyggare var han som ung. Well, det roligaste är att jag vet en person som faktiskt är relativt lik den här snubben. Åtminstone lika hot. Och han jobbar också på att bli kändis, när han blivit det kan jag kalla mig själv groupie. Eller att jag var. Been there, done that såattsäga.
Trekaffet, mitt herrskap.


I came up with a thought...


 Det här är underligt. Jag har klippt av mig håret, ja. Gör det mig till mindre kvinna eller? Så här ligger det till; jag chattade med en snubbe igår varpå han formulerade sin fråga i följande; "Hur går det med killarna åt dig då eller tjejerna?" Typ, sådär ser alla förfrågningar ut nuförtiden. De senaste året, 2008, Belas bögeri-år, så har även friends of mine gjort liknande påpekanden. (Come on me folks, you know me better than that?)
Kommer jag att bli automatisk heltids-lebb om jag rakar av mig håret? De banorna har jag varit inne på länge nu. Jag vill göra en Carina Berg (tjoff, av med allt) men om det ska få mig att stötas av de mest korkade frågorna, får jag kanske överväga extensions. För uppenbarligen är en tjej definerbar som straight om håret är längre ån 2 dm, oavsett hur det ligger till. För man är ju kvinna med långt hår. Det ska jag komma ihåg nästa gång jag träffar en långhårig kille. "Hey there white chick, lookin´good today!"
Ja nej, jag får väl återgå till mitt liv som kvinna och försöka sluta övertyga människor om att jag tror på tvåmans av vardera kön. Allt annat är bara things for bed-time.

Insnöade trähästar.Fast tjejer är damn jävla hot ibland.

Me like


Är du mammas-flicka/pojke eller bad-ass? (Själv tycker jag inte att det har behövs, men just for fun!)

[x] Druckit alkohol (yeah, jag tror att alla i Orsa minns min, inte första, men största fylla också.)
[x] Rökt/Snusat (Du vet, dumma ungdomar)
[  ] Rökt vattenpipa
[x] Testat Hasch/Marijuana (Jag råkar vara ostolt över detta)
[  ] Testat Tyngre Droger
[x] Drabbats av minnesluckor
[x] Däckat
[x] Druckit Hembränt

[  ] Blandat alkohol och medicin

[x] Druckit så mycket att du spytt


Summa: 7

[x] Snattat (Godis, smink, lite allt möjligt)
[x] Snattat regelbundet (När jag var yngre)
[X] Snott från privatperson
[  ] Misshandlat någon
[x] Fuskat på ett prov
[x] Liftat
[  ]"Flashat"

[X] Hamnat i trubbel med polisen (Jag åkte ju faktiskt fast för snatteri tre gånger, varav en rapport)
[x] Druckit alkohol på offentlig plats


Summa: 7


[x] Kysst en främling
[x] Haft sex med en främling
[x] Haft ett one night stand
[x] Följt med en främling hem
[x] Haft sex utomhus
[x] Haft sex/strulat med olika personer under 24 timmar
[x] Hånglat med nån av samma kön
[x] Har en lite smått sjuk fetich (Come on me. Om vi vore "normala" skulle psykologerna aldrig få betalt)
[  ] Haft sex med någon som är 20 år äldre eller mer. (Sorry, men där går väl ändå gränsen.)

Summa: 8


[x] Slagit knytnäven väldigt hårt i en vägg/dörr (Jag minns att mor fick betala för ett par nya dörrar..)
[X] Slagit huvudet hårt i väggen
[x] Skurit dig själv av misstag
[?] Hetsätit (Alltså, i hunger så är det fan om inte frågan om..)
[?] Haft bulimi/anorexi (Det var nog på väg till en ätstörning dock)
[x] Druckit alkohol i syfte att dämpa psykisk smärta
[x] Piercat dig själv
[ ] Har en "scar tattoo" (Scarification)
[x] Har en tatuering
[x] Har en/flera piercingar (I båda bröstvårtorna och en i naveln. Funderar på tillökning)
[X] Tagit receptbelagd medicin utan att behöva

Summa: 8


[  ] Spridit ut falska rykten
[X] Mobbat någon
[x] Hånglat med någon som har pojkvän/flickvän
[x] Gått bakom någons rygg
[  ] Hånglat med en kompis flickvän/pojkvän
[x] Gett någon oskyldig skulden
[x] Tjallat på någon
[x] Kallat någon slampa/hora
[X] Hotat

summa: 7

Totalt: "37" 

0-20: Du är mammas flicka/pojke. Du är ärlig och följer alla lagar och regler som finns.
20-25: Du är en kaxig sak! Du säger vad du tycker och tänker!
25-50: Du är en riktig bad-assYou´re not here to judge me, are you?


Who am I to blame?


 Jag behöver inte uppdatera snorboken mer än att säga; jag var tvungen att sjuanmäla mig i morse. Ett virus lät ha angripit min kropp. Jag hade nog feber i natt, drömde om hajar och tillochmed en gammal kärlekskrank dök upp. Whoho, pizza for everybody.
 Igår däremot, mitt herrskap, återfanns sig en bit död björn i min mun vidare ner till min mage. Ja, jag kan stolt säga att jag ätit björn. Det har garanterat inte du. En stark rökig smak, något sött. Såg ut som papper men det var gott.
 Och jag har påbörjat länsning av boken "The dirt". Ja, alltså. Mötley Crüe är defintivt inga favoriter of mine men jag köpte boken för nio kronor och har hört att den ska vara bra. Jag slipper åtminstone höra musiken this time. Hittills är den bra. Det är verkligen helt otroligt att det finns människor som lever sådär. Bandet hade gått så långt med allt, att de körde upp gitarrarmar i röven på flickorna. De visste inte vad annat de kunde göra. The old in and out hade fått sig en helt ny innebörd. Nu när jag är själv med ett tomt schema, kommer jag att tillägna den större delen av min tid till den här boken som jag kan rekommendera starkt.

 There´s a nipple for everyone.

One for Hitler, one for me


 Jag är förkyld till tusen. En flaska sprit hade varit befogat men då hade jag blivit sjuk för det istället. Nu känner jag mig ämlig. Det brukar inte vara mitt ämne att vara "liten och sjuk". Som en snorvalp, lite lagomt. Proppfull med slem. Jag har nog dålig karma. 
Jobbat har jag. Det var där det började. Fort som fan gick det. Nu har far min fått köpa Kang Jang någonting. Jag måste vara i fucking topptrim inför helgen om jag ska orka socialisera. Och jag måste shoppa töjtunnlar. Svarta. Sådana som Ana har. Snyggt! Då kan jag ha mina andra örhängen, som varit totalt uteslutna sen i våras. (Ja, det här intresserar er).
Hah, jag är så liten idag att jag riskerar att rinna ner i avloppet om jag tar en dusch. Fast det måste jag så vi får se i vilken sjö jag flyter upp i.

Nu ska jag hosta på syrran.

Cool, calm, collected


Kan man hata sin familjemedlemmar? Är det hat jag känner? Som mörkrets förste känner jag att den här supervidriga familjen sätter in mig i gamla roller som jag fan bara inte tar mig ur. På andra ställen kan jag lugna ner mig och vara mig själv, men så fort jag kommer inom de här otroligt trångsynta trösklarna så är det som om jag snubblar rakt ner i en gammal pöl med 21 år på nacken. Som om jag är samma människa som jag var när jag föddes. Haha, vore inte det toppen så säg. Liten och oförstående. Idag är jag stor men fortfarande oförstående. Ni är dumma i huvudet. Jag hör allt och ser allt ni säger. Ju mer ni provocerar, desto svårare är det att agera på ett annat sätt en standarden; vrede. Och ni undrar varför.
Jag må vara en hemsk människa blablabla men ni har gjort mig till den jag är. Ett monster som håller på att tappa greppet, som börjar bli fattig på empati för er. Och jag skrattar. Just nu sitter jag och skrattar så jag ser knappt vad jag skriver. Jo, jag hatar er. Det har jag nog alltid gjort. Det som glädjer mig, är att det enda som är hundra procent säkert med livet är att det finns ett slut. Även för er.
You´re right, I´m a horrible person.

Distans


 Ännu en ledig dag finns på schemat, sen kliver jag rakt in i yttligare en helg av jobb. Jag ska försöka slå ihjäl lite tid med syrran.
 Jag har börjat söka lägenheter i Västerås på riktigt nu. Alexander hjälpte mig en sväng också. Jag har insett att det här är en ohållbar situation som jag dessutom inte trivs med. Urbanisering är ett måste, start a new life on my own. Klippa av navelsträngen, bli totalt oberoende. That´s what I need. Allt handlar om att få tummen ur röven och den är faktiskt på väg ut.
Sorry Orsa och allt som finns i den, men ni får ruttna utan mig. Allt det här är för det/den som inte har någon framtid och jag ser ljust på min. Jag ska försöka försvinna härifrån till oktober. Nu vet ni det. Jag tänker inte skicka adjö-kort till någon eller ha någon krystad avslutningsmiddag. Utan den dag jag flyttar, då vinkar jag bara glatt och önskar er andra lycka till.
Inga samtal till pappa att jag behöver pengar, inga samtal att jag vill hem. Inga självmordsbrev. No nothing.

Igår köpte jag en säng, en mycket billgare än den jag först hade sett ut. Dock inte lika snygg men den går alldeles säkert att ligga i (i alla bemärkelser) så den lär funka.Sen skippar vi de fula linne-gardinerna.


Please


 Alla vet hur mycket jag avskyr kallprat om vädret, och för den delen så finns det tråkigare saker att prata om; ditt föredetta förhållande. Gärna hur "psycho" den här personen var, t ex. Jag petar mig både i näsan och naveln medan du pladdrar. Jag lyssnar inte. Du är förmodligen den med mental problems i slutändan. Go bother someone else. En psykolog?
För min del råder; less talk. Can´t take it anymore.
Nu fick jag rensa lille hjärnan på skräp. Jag borde formatera den här fettklumpen på både onödig information som t ex telefonnummer. Jag är en jävel på siffror. Vad fan ska jag med en telefonbok till? Tar bara plats. Ingen radera-knapp biter på mig heller. Och namn ska vi inte tala om. 
 Jag har för övrigt förälskat mig i en himmelssäng från Hemdirekt.net. Den måste jag ha. Var med och tyck lite!


Det ska ju dit en madrass också. Mina egna, sköna madrasser. Den här kostar alltså nästan 7000 kronor. Men fuck, så snygg. Den lär säkert gå att göka i också.


If you want to make the world..

then take a look at yourself and make that change.

 Det här inlägget gjorde jag även på ett annat ställe men jag måste tillägna detta till någon jag känner bl a som blivit offer för pyramiden av anorexiasyndromet. (read carefully)
Jag har tröttnat på all ångest inför mat som folk införskaffar sig som en annan innehaver finnar innan mens. GUD, hur orkar ni jolla om vad ni får äta eller inte äta? Man kan äta i princip vad man vill, MED MÅTTA i kombination med någon form av träning - promenad or whatever.
Att äta nyttigt är bara en jävla ursäkt till att inte röra på sig och när ni ser att dieten inte håller, börjar ni undvika vissa måltider (om man inte äter, ställer kroppen in sig på svält och lagrar. Matsmältningen försämras).
Om ni rörde på er skulle ni aldrig bli feta och om ni någonsin blev det, vem fan drabbar det mer än er själva? För den som sitter bredvid er på bussen? Fast nu har ni ju betalt för HELA sätet så då drar ju ni nytta av det isåfall.
Att vara av dålig karaktär när det kommer till mat är förstås en synd; frosseri. Man ska straffas, eller? Vi lever inte efter kyrkostandarden som de gjorde förr. Vem gör du allt det här för? Dig själv, din spegelbild eller alla andra och deras bild av dig? Vad spelar det förr roll när ångesten har tagit kontroll över både dig och ditt självförtroende? Man kan inte gå ner 50 kg på ett halvår. Man måste ta det successivt, inte bli girig.
Allt handlar om självdisciplin. Har du den, har du allt.
Vet ni att fallen anorexia ökar avsevärt. Jävligt ovärt det, om ni frågar mig. Om ni inte tankar bilen, stannar den. Om ni inte äter, dör ni.
Äter man sex gånger om dagen håller man matsmältningen igång. Många gånger i mindre mängder.
Om du inte hetsåt under helgerna, skulle du slippa veckoångesten.
Det är sockret som är fienden. Inte maten.

Även de som inte vågar leva, kommer att dö.


Trollmormor


 Igår var jag ute och gick med Fredrik, så vi gick ner vid campingen och sen djungelstigen runt. Där kryllade det av döda paddor. Jag kunde förstås inte låta bli att plåta liken. Det var inte mycket som fanns på insidan av de där jättegrodorna.
När jag kommer hem har syster påbörjat en bakning av maffiga bullar med 4 olika fyllningar (ey bella, ta en bulle). Jag känner mig och ser ut som en bulle nu. Daimfyllning bl a, jävligt gott! Nu vet jag att jag nått nirvana.
Jag har skrivit klart min CV som jag ska skicka till Västerås "Personliga assistenter". Det är precis vad jag vill göra. Äldreboenden känns ganska avlägset just nu. Gotta do somethin' new, känner jag.
Annars ägnar jag rätt mycket till att pumpa igenom "Sex and the city"-seriens alla säsonger. Syrran har också börjat gilla det och då.. då har man nästan gjort framsteg.
 Nej, åter till navelpill."Du är dig lik!"

It´s a trap


 Idag har jag varit och klippt mig, färgat håret (två nyanser brun). Snart kan jag liknas med en mumsig chokladkaka but you can´t taste. Åkte förbi Orsagården där en arbetskamrat hade varit snäll och plockat äpplen från sin trädgård. Det ringer äppelkaka i öronen..
Ja, sen tog jag cykeln förbi Tommy också. Där har jag inte befunnit mig sen ettårsdagen. Jag orkar inte "face the facts" oftare än så. Tyvärr. Jag rensade bort lite ogräs och städade undan lite där, så nu är det fint. Miss you, bebbe. <3
 Farmor bjöd på trekaffe klockan två. Jag somnade en sväng också. Powernaps for the win!
Det vankas Tacos här i krokarna och mor min är på väg. En touch av släktträff nästan.
Sen var jag till Konsum med far min (thank god att han var med) där jag möter en viss person som jag inte har någon lust att möta. Han såg mig, jag såg honom. Då var han snabb ut ur affären. Kanske lika bra det. Brr.

Jag fryser om mina händer. Det är slut på pellets här i huset, så jag kramar allt vad fleece heter. Yeah, mina ulltofflor gör fan succé.
Tata, folks.

 

RSS 2.0