Goodbye, my trusted friend


 Jag pratade med min italienske vän igår. Lustigt, han ringer ifrån Italien och pratar nästintill bara italienska, jag pratar inte italienska utan svenska med en släng av engelska trots att jag vet att mannen i andra luren är sämst på engelska SÅ FÖRSTÅR vi varandra. Inget kroppsspråk, bara några små ord. Tacka vet jag ord som SMS, BELLA (Där kan jag ju bara inte missförstå honom) och TROPEA (Ett ställe i Italien). Jag har vänner runt om i världen. Hur cool är inte jag? "Ciao Bella, what´s your name?" Bella. "Sisi, but what´s your name?" My name is Bella. Då blir de helstirriga och fattar zip! Men gosh, italienare är snygga! Jag blir tjock av allt ögongodis som vimlar där på gatorna.

 Idag ska jag prova något nytt.. Jag och far drar nog och simmar en sväng i ORSA simhall. Banan är 15 m lång, om vi har tur. Vi handtag och vi är framme. Men vilken befrielse att få simma runt där som ett litet yngel.
Mot Mora. Ska beställa en tid för att fixa tatueringen och eventuellt en utsmyckning i näsborren.
Sen ska jag visst bli ensam här i helgen. Då måste jag snabbt komma på något att göra.

Goodbye, forever. Du.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Orsa simhall är inte att underskatta. :P

Vad har du för tatuering som skall fixas?

När har du tänkt flytta da? Och har du fått tag på jobb eller bostad än? eller det kanske är det du menar att du måste ta tag i? :P

2008-09-23 @ 09:31:45
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Sandra

Göteborg är en bra stad att sikta på.. Där är det attans så trevligt! När är din plan att dra iväg da? Vi borde se försöka få till att festa ihop innan du drar! :)

2008-09-23 @ 19:49:58
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0