I came up with a thought...


 Det här är underligt. Jag har klippt av mig håret, ja. Gör det mig till mindre kvinna eller? Så här ligger det till; jag chattade med en snubbe igår varpå han formulerade sin fråga i följande; "Hur går det med killarna åt dig då eller tjejerna?" Typ, sådär ser alla förfrågningar ut nuförtiden. De senaste året, 2008, Belas bögeri-år, så har även friends of mine gjort liknande påpekanden. (Come on me folks, you know me better than that?)
Kommer jag att bli automatisk heltids-lebb om jag rakar av mig håret? De banorna har jag varit inne på länge nu. Jag vill göra en Carina Berg (tjoff, av med allt) men om det ska få mig att stötas av de mest korkade frågorna, får jag kanske överväga extensions. För uppenbarligen är en tjej definerbar som straight om håret är längre ån 2 dm, oavsett hur det ligger till. För man är ju kvinna med långt hår. Det ska jag komma ihåg nästa gång jag träffar en långhårig kille. "Hey there white chick, lookin´good today!"
Ja nej, jag får väl återgå till mitt liv som kvinna och försöka sluta övertyga människor om att jag tror på tvåmans av vardera kön. Allt annat är bara things for bed-time.

Insnöade trähästar.Fast tjejer är damn jävla hot ibland.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja. Det verkar tamejfan omöjligt för oss två att vara lediga samtidigt. :P Men Makke propsar på att vi inte alls ska vänta ända till helgen med öldrickning och Buzz, så hur ser torsdagen ut för dig? Eller du kanske inte vill bakisåka till gbg? :P

2008-09-09 @ 19:17:50
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: emma

Kom igen raka av det! Precis som Carina berg så har du så vackert ansikte att det bara skulle vara snyggt!!<3

2008-09-09 @ 19:23:38
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0