I´m interested for a second date


 Jag for till Göteborg igår halv sju på morgonen och SJ hade på menyn; Försening, Försening Extra och Försening plusmeny. Jag kom fram halv fem istället för kvart över ett. Först blev jag kvar i Katrineholm i nästan två timmar. De bjöd iofs på lunch där. Sedan blev jag fast i Allingsås i över en timme. De bjöd på kaffe. MEN KANELBULLARNA DÅ?
Fia mötte upp mig, vi kollade på en lägenhet. Sen mötte jag upp en annan bekant, som bjöd på JÄTTEGOD vegansk lasange. Vi tittade på film och snackade dynga. Lite halvweird alltihopa.
Idag har jag också fullt upp med lägenheter.

Måste tillägga att är det något jag finner vara attraktivt, så är det när killar har antingen rakat hår. Alternativt väldigt långt hår. Blicken slits alltid till de två kategorierna. Däremellan bryr jag mig inte. Då handlar det mest om andra ytligheter som t ex extraordninärt utseende. Det där klassiska "fina ögon", "snygg röv" bla bla. Men en rakad hjässa är sexigt. Jag betraktade en rätt snygg kille här bara för några dagar sen. Ja, nu vet jag garanterat av Jonas sitter där och tänker; "Jag visste väl att det var mig hon menade." Visst gullet, du är jättefin bla bla men nu tänkte jag på Herrn. Kryptisk Bella ute i farten...

Nej, the show must go on, Tata. Bilder kommer snrt.

Kommentarer
Postat av: Ana

KAFFEBULLE FÖR FAN! att sj inte fattar. inget kaffe utan bulle.

2008-10-01 @ 18:12:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0