Juvelbutik


 Gårdagen var minst sagt weird. Först jobbade jag till åtta, for hem och sköljde ner mig i avloppet och dök sedan upp på Orsahotell. Där hamnar alla skithögar, insåg jag ganska snart (så jag borde ha stannat hemma). Jag dök upp där halv tolv då Shreks alla kusiner druckit sig så pass fulla att de måste passa på att vara odrägliga och jobbiga. Det värsta är inte att de dyker upp, utan att de dyker upp när jag ska försöka göra ett litet gott intryck på Herr Daniel. Så, alla slemmiga Orsaherrar dreglade nog ner honom också. Ett bra sätt att få folk att hålla sig borta ifrån byn.
Dessutom hade jag dyrt och heligt lovat honom att Orsa hotell skulle vara kvällens party. Efter att par möten med alla bajshögar därinne, kommen HÖVDINGEN av alla bajskorvar, säger några väl valda ord och då tappade jag all lust att vara kvar. Om jag hade vetat att det skulle bli kvällens fiasko, hade jag hellre åkt till Kättbo och täljt trägubbar med Herr Daniel. Men cred till killen som var både söt och trevlig. Sedan har jag ont i smilgroparna också. Humor är inte att underskatta. 4 av 5 toasts.
Så, i det stora hela så övervägde jag att stanna KVAR på hotellet till halv fem i morse. Även om vi hade gäspparty, sluddrade och pratade om Gud vet vad.BUGSPRAY ON ALLA SOM STÖRDE MIG UNDER MIN DATE IGÅR.


Kommentarer
Postat av: Söderlund

Haha!

Men kan inte du plocka fram Sveriges hetaste kvinna då så att jag kan få veta hur hon egentligen ser ut? :O ^^

2008-09-29 @ 11:43:41
URL: http://ventux.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0