Mr Kuk


 Ursäkta språket. Jag skapar stora rubriker utan någon som helst substans till huvudämnet, som faktiskt ska handla om allt annat än kukar.
Jag kan börja med gårdagen som bestod till den större delen av väntan på Jonas som var jävligt seg på att höra av sig. Till slut var jag ju tvungen att ringa och kolla om han hade låtet spola ner sig på muggen eller bara glömt mig (hur man nu kan göra det). En rad ursäkter dök upp på andra sidan luren men till slut kom vi på att vi skulle mötas upp på Orsa, så jag vandrade ner runt 22.00 utan vantar mitt i årstids-omvandligen som faktiskt kräver lite mer kläder än en topp och ballerinaskor. Typiskt mig att bära mycket kläder på sommaren och alldeles för lite på vintern. Vad ska jag säga, jag har alltid gjort tvärtom. Inte ens ett par maka strumpor kommer att infinna sig på mina fötter, någonsin.
Nåväl. Väl nere på Orsa gick  vi till kyrkogården för att Jonas ville posera lite som Dark Wader. "Vad fan Jonas, få se lite vrede nu då!" Han gör en min som påminner mig om Stephanie en jul -91 när hon får ett stort paket av jultomten som hon måste överlämna till mig. Besviken, ledsen och förnedrad. "Tänk på något som gör dig arg." säger jag åt honom, men jag tippar på att han fortfarande tänkte på en dans med Carola, i tanke på den blicken. Jag gav upp rätt fort.
 Vi gick till Ågrens, mötte en rad fyllehuvuden med snus fulla käften som säger:"Jaog gillar dig Buella. Kan´t jag få en kraom dåå?" Hej, välkommen till Kramcirkusen. Fem kronor styck. Jag tröttnade ur och vi gick hem till Jonas. Jag åt upp hans mat. Mohaha. Kollade på Rena rama Rolf. Den serien har inte något bäst-före-datum. Sen gick jag hem.Lalaalaa.

Kommentarer
Postat av: Sandra

jag har tamejfan två dvd:er med Rena Rama Rolf! :D

2008-09-27 @ 11:07:18
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Sandra

Och Hövding Kukhuvud är barnens far, men tack och lov är dom inte längre tillsammans.

2008-09-27 @ 11:19:20
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Söderlund

Men sluta vara så snygg, okej? (a) :)

2008-09-29 @ 19:24:54
URL: http://ventux.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0