När huvudet är dumt, får kroppen lida


 Back in town fulfilled. 
I fredags var vi ut på stan där jag shoppade svarta spetsgardiner, gröna panellängder, en rosa mössa, en fleecetröja, tunnlar till öronen och såvidare. Där mötte jag och Mattias upp Fia. Vi tog en fika och drog vidare hem till Fia för att dra ett par bärs. 
Vaknar upp på lördagen i god form, drar på stan en sväng till och drar hemåt med kasse nyttigheter. Frukt och mat. 
Nu börjar det roliga på riktigt.
Vi börjar med att förfesta hos Fia och drar oss ut mot stan, där vi som vanligt hamnar på en gaybar. Det var mer folk den här gången än sist. Dessutom har jag trevligare sällskap den här gången. Vi drog oss ganska snart upp på dansgolvet där det vimlar av bögar. Som den fag-hag jag är får jag snabbt ett par polare som jag måste vicka på höfterna åt, så att de kommer igång lite. De flinar och do-the-hips. 
Gretas, som det heter, har två våningar av barer och dansgolv. På den övre dansbanan drog vi en vals och en bög (som jag uppfattade) drog tag i mig där. Well, en bög ska inte känna sådär inför ett möte med en kvinna utan för en man. Så när han gnidit klart sitt kön på mitt ben kom Mattias och puttade iväg honom. Han blev sur och gick sin väg. Lika bra det. Ingen juckande hund på mina ben, tack.
Vi gick nedåt igen för att det årdde total syrebrist på övre plan. Nu måste jag skratta klart här innan jag skriver vidare..
 Jag och Mattias står och dansar, varpå en riktig bög kommer fram och puttar bort mig, fattar tag i Mattias och drar iväg honom. Jag tittar på dem som om han dragit av mig kjolen. Han bara viftar bort handen och menade på att Mattias var hans. Och den killen var kanske hälften så lång som jag. Det hade räckt med att jag knipt ihop låren och jag hade strypt honom. Men jag ska inte missunna denne man en dans. Jag hittade ganska snart någon annan att dansa med.
Halv fem kom vi hem till Mattias igen. JÄVLIGT roligt var det. Mycket finns däremellan att förtälja, men ey. Det tillhör min person att vara hemlig.

Söndagsstatus; soffläge. Jag kramade toalettstolen ett par minuter runt tolvsnåret. Gick tillbaka till den heliga sängen, för den huvudvärken var inte nådig. I don´t get it. Jag var i prima skink-fodral när vi kom hem. Inte ett dugg på arslet och ändå bestraffas jag. Kan vara mödan värt, så kul som jag hade resten av dagen.
Jag sov till tre. Har inte hänt sen jag var i tonåren. Vi frossade pizza (dagens oväntade mål eller?) Sedan tog jag och Mattias en promenad. Vi pratade om allt möjligt och den här människan är bland de roligaste jag träffat. Jag ligger DUBBELVIKT på Hisingen, mitt herrskap, och skrattar i princip ihjäl mig.
Oavsett vad som händer, har jag just förlängt mitt liv.
Så mycket har nog ingen sett mig skratta. Där missade ni något. Ni som saknar bevis på ett helhjärtat, icke skadeglatt skratt.

 

  rfsl bjuder mig på

Ey, fick på Gretas. En kådis och glidmedel. Om det inte vore för HIV hade de aldrig varit så här generösa. Tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0