New life


 Jag inköpte mig en iPod nano idag. Jag hade såklart sönder min mp3-spelare som jag hade innan. Det är därför sådana som jag skaffar plusförsäkring. Det som är positivt med det är att man kan uppgradera sig lite då och då med nya tekniker för en liten summa. Perfa!
 Och idag har det ringt, skrivit en massa människor om rum att hyra i Göteborg. Så att jag är på ingång. För jag vet att jag vill bo hos en tjej, men jag ska träffa henne och två till för att eventuellt hitta något ännu bättre. Inflyttning kommer att ske med en gång. Dvs den kommande veckan. Vink vink, Orsa!
Personliga assistenter behöve de också, så jag har skickat iväg en CV. Ska söka fler jobb också.
Som sagt, det är min tur nu. Vinden har vänt.

Och jag är en jävla apa som inte åker upp till Östersund innan jag drar, för att krama om mormor och tala om för henne att hon är världens bästa människa. Hon är frisk men gammal. Skulle hon försvinna innan vi träffats igen, kommer jag aldrig att förlåta mig själv. Men jag har sagt åt henne att hon måste bli hundra år innan hon får lämna den här kylan.
Jag älskar min mormor <3

Jag ska jobba under helgen också. Mitt sista pass på Orsagården. Kommer att sakna gamlingarna. Vad vore jag utan dem?Jag hade tänkt välja den gröna först men den fanns såklart inte i Mora. Så det blev en rosa. Yeay. Jag bejakar min kvinnliga sida. Jag kompletterar min grova röst, mitt eviga svärande och det dåliga valet av skor med rosa.

Kommentarer
Postat av: emma

Jag älskar också min mormor :) Jag borde hälsa på henne.

Hoppas du får ett jävla underbart skitbra liv i göteborg! Jag är grymt avundsjuk..

2008-09-26 @ 18:50:27
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/
Postat av: Angelica W

Wohooo ännu en Orsabo som fattat att Göteborg är livet. =) Vart ska du bo och vad ska du göra här? Cred to you.Hugs

2008-09-28 @ 15:36:25
URL: http://ridiculousangel.blogg.se/xangelica

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0