Rip it off


 Idag har det varit De meningslösas dag. Jag har dammsugit, stretchat, ringt hyresvärdar och sen har tiden bara löpt amok. Swich! That´s it.
 Jag är lika konfunderad över ordet "kräsen" som Mona Sahlin är över "Fredrik Reinfeltd". Jag begriper mig inte på människor, i det här fallet mansfolk, som är kräsna när det kommer till tjejer men har absolut inte råd med att vara det. De borde istället ta tillfället i akt när det kommer en tjej som verkligen vill bli deras. Speciellt om hon verkligen är söt och snäll. Jag menar, hon dög ju att ligga med eller hur? Hon om någon är ju flickvänsmaterial. Det är ju ändå det allt handlar om. Nej, de här killarna ska ha de här riktigt snygga brudarna som är out of reach för dem. De får nobben, vägrar ta det bytet och börjar istället hata ALLA som är snygga. Way to go! LOOK at YOURSELF. Första steget på trappan upp till vinnarpallen. Det är inte de "snyggas" sak att du har dålig hållning, saknar självförtroende (alltså, det sysslas med alldeles för mycket självförnekning när det kommer till det här ämnet) och är lika neurotisk som Linda Rosing inför nya tag hos plastik-kirurgen. Köp glass, håll dig inne och fundera över dina synder. Eller finn Jesus. Men sluta vara en sådan jävla kärring!

Jag ritade mig själv i ansiktet en sväng också. Nu är den här bilden tagen med em rutten kamera.Kommentarer
Postat av: Anonym

"Vi har inte råd med er" anställa några nya

Ungefär den varianten.

2008-09-23 @ 08:07:51
Postat av: Sandra

Kanske ska skriva att det var jag som skrev också. Och det skulle vara stjärnor runt "anställa några nya", men det blev tjockt istället. Men du fattar nog. :P

2008-09-23 @ 08:08:45
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja.. det är väl bra.. tror jag. Lite småless, men det ordnar sig liksom. Är i vilket fall som helst helt värt att vara här nere, det är bra för själen!

hur är det med dig?

2008-09-23 @ 09:03:10
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0