I´m generous


 Fredagen började med att jag och Hannah drog en lunch på Bykrogen och därefter for vi till en blomsteraffär för att köpa fina höstblommor att plantera på Tommys grav. Min första erfarenhet av blommor ever men det var så värt det. Det blev jättefint. Vi köpte ett hjärta i sten också, där vi ska skriva våra namn.
 Jag kom att tänka på lojalitet här i veckan också och att ställa upp för sina vänner. Det var precis den relation jag hade med Tommy. Jag ljög för myndigheterna för hans skull när han rymde ifrån ett behandlingshem. Jag skyddade honom i mitt hem, där han också fick känna sig som hemma. Jag lagade mat åt honom och hans vän. Alla gånger folk hittade en ny anledning att vara förbannad på honom, stod jag där och pepprade skällsord tillbaka på dem. Eller när han kände sig ensam, köpte vi godis och tittade på film.
Sista gången han var hos mig, satte han sig på en stol och tog ett djupt andetag. Sedan sa han; jag känner mig så jävla trygg här. Det är så skönt att vara hemma hos dig, Bella. Du är en riktig vän. Allt du har gjort för mig, skulle jag göra för dig. Och det visste jag att han skulle.
Efter att vi planterat fint, tog vi en fika på Källar-cafét. Sen skildes vi åt för ett par timmar och möttes upp sen för att dra igenom filmen "Dumpad". Det var trevligt.

 På lördagen for jag relativt tidigt till Västerås och där stod Alexander för att möta upp mig. Han är trevlig. Han började prata osammahängande om sin brödrost, vilket gjorde att jag utbrast i asgarv. Vi moffade Ben & Jerrys Cheesecake Brownies och Bohemian Raspberry. Kalorismäll AB. De killarna är de enda i världen som får ge mig en smäll utan att jag protesterar. När det kommer till gudomligheter som det där, så är jag maschokist ända in i benmärgen. Hit me!
 Söndagskvällen drog jag mig hemåt och den var inte mycket för världen. Resa i tre timmar, jag hade varken musik eller något läsbart så jag var tvungen att köpa en tidning. Den läste jag tre gånger. Yeah, nu vet jag allt om allt jag inte ville veta.


tommy ryngebo

tommy ryngebo

Kommentarer
Postat av: Alexndre!

De killarna är de enda i världen som får ge mig en smäll utan att jag protesterar. När det kommer till gudomligheter som det där, så är jag maschokist ända in i benmärgen. Hit me!va betyder det? :D haha, jag fattar inte va du menar exakt.

2008-09-22 @ 18:18:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0