Suck it up


 Det finns folk som inte har tillgång till all min viktig information jag har om min framtid, så därför tänker jag ingenting nämna men jag har märkvärt intressanta planer på gång. Alla håller tummarna för mig bara or else..
Jag har fikat med Hillevi och Hannah idag. Vi blev dock snabbt uttråkade av det lilla utbud Orsa har av aktiviteter. Det finns inte ens en klottervägg där man kan sprida glädje varvat med ilska. INGENTING.
Den enda som håller rubriker och gör något nämnvärt är ju våran egna ligist men man hinner ju aldrig ta fram popcorn och cola innan snuten tar honom. Vafan, de brukar ju vara så sega annars på att fånga bovar men när man för en gångs skull ber om lite dramatik så får man fan ingen. SKITSNUTAR! Åk och ät donuts med er.

 

Snuskiga djur. Men titta vad som pågår i bakgrunden? Jo, Orsa ska ju ha sin storslagna marknad här i helgen. Jag LÄR ju gå ut och köpa marknadsnougat, sätta ett snubbelben på alla ungar som ens funderar på att spreja leksaksfärg på mig. Ska också köpa mig en jefligt snygg tavla och lite annat. That´s it, motherfuckers.

I have no family, 'cause You don´t kill family...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är det din kamera som är så bra?

2008-09-26 @ 15:54:20
URL: http://wests.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0