Distans


 Ännu en ledig dag finns på schemat, sen kliver jag rakt in i yttligare en helg av jobb. Jag ska försöka slå ihjäl lite tid med syrran.
 Jag har börjat söka lägenheter i Västerås på riktigt nu. Alexander hjälpte mig en sväng också. Jag har insett att det här är en ohållbar situation som jag dessutom inte trivs med. Urbanisering är ett måste, start a new life on my own. Klippa av navelsträngen, bli totalt oberoende. That´s what I need. Allt handlar om att få tummen ur röven och den är faktiskt på väg ut.
Sorry Orsa och allt som finns i den, men ni får ruttna utan mig. Allt det här är för det/den som inte har någon framtid och jag ser ljust på min. Jag ska försöka försvinna härifrån till oktober. Nu vet ni det. Jag tänker inte skicka adjö-kort till någon eller ha någon krystad avslutningsmiddag. Utan den dag jag flyttar, då vinkar jag bara glatt och önskar er andra lycka till.
Inga samtal till pappa att jag behöver pengar, inga samtal att jag vill hem. Inga självmordsbrev. No nothing.

Igår köpte jag en säng, en mycket billgare än den jag först hade sett ut. Dock inte lika snygg men den går alldeles säkert att ligga i (i alla bemärkelser) så den lär funka.Sen skippar vi de fula linne-gardinerna.


Kommentarer
Postat av: emma

Haha men skulle jag stöta på någon av dem och de ville ha sex skulle jag absolut inte tacka nej XD haha

2008-09-05 @ 12:10:59
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0