My last bullet


 En polare beskrev mig på följande sätt; Du ser ut som en jävligt läcker, sur, grön godisbit! Mums!
Jag har alltid trott att jag är den sortens karamell som är lite hård på ytan med något mjukt, sörgigt inuti. För personligen gillar jag inte sega godisar. Det är för de som har gott om tid att tugga. Jag har bråttom!
 Lite det här med dejting kommer upp som samtalsämne lite då och då, varpå jag vill mena att jag faktiskt är lite sugen på att dejta. Det är lite underskattat.
"Är inte din date bara ett samtal bort?" Det där har ekat i mitt huvud enda sedan någon klämde ur sig den där befängda meningen. För grejen är att det är skillnad på kompisar och dejt. Man ligger inte med sina kompisar, men det kan man med en dejt. Och tyvärr, jag äger ingen tro på "friends with benefits". Så det så.
Först och främst, måste man släppa gamla kärlekstroll. Så långt som att inse att där jag befinner mig, har ett tåg gått som jag valt att avvisa på grund av avstånd och en rad ursäkter. Det blir nog det första misstag jag begått, som jag faktiskt ångrar. Det är sista gången jag nämner det här nu. Det har ändå gått praktiskt taget månader sedan jag såg dig sist och under den tiden har du låtit Tyskland äta ur din hand. Där drar jag mitt streck som ska skilja på då och nu.
Hej då, det eviga ältandet.
/din Efva. (ironi)

well known as

Sorry för det eviga plutandet. Can´t help it. It´s like a disease.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Snigg ögonskugga!

2008-09-17 @ 18:16:16
URL: http://greynotreal.livejournal.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0