Who am I to blame?


 Jag behöver inte uppdatera snorboken mer än att säga; jag var tvungen att sjuanmäla mig i morse. Ett virus lät ha angripit min kropp. Jag hade nog feber i natt, drömde om hajar och tillochmed en gammal kärlekskrank dök upp. Whoho, pizza for everybody.
 Igår däremot, mitt herrskap, återfanns sig en bit död björn i min mun vidare ner till min mage. Ja, jag kan stolt säga att jag ätit björn. Det har garanterat inte du. En stark rökig smak, något sött. Såg ut som papper men det var gott.
 Och jag har påbörjat länsning av boken "The dirt". Ja, alltså. Mötley Crüe är defintivt inga favoriter of mine men jag köpte boken för nio kronor och har hört att den ska vara bra. Jag slipper åtminstone höra musiken this time. Hittills är den bra. Det är verkligen helt otroligt att det finns människor som lever sådär. Bandet hade gått så långt med allt, att de körde upp gitarrarmar i röven på flickorna. De visste inte vad annat de kunde göra. The old in and out hade fått sig en helt ny innebörd. Nu när jag är själv med ett tomt schema, kommer jag att tillägna den större delen av min tid till den här boken som jag kan rekommendera starkt.

 There´s a nipple for everyone.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad görs i helgen?

2008-09-08 @ 22:05:08
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0