Epistula non erubescit..


 Uppföljaren av Jack "The ripper".. Och jag vill bara tillägga att jag inte ligger i skuld till denna paddas död.

 Först vaknade jag av en jävla fågel som lät precis som en sådan där klassisk och vidrig digital klocka: "duuutt duuuut duuuut duuuut" -paus- "duuut duuut duuuuut duut" klockan fem på morgonen och jag var hur förvirrad som helst. Jag hade ingen aningen om det var väckarklockan eller vad det var som lät. Förbannad blev jag till slut efter att ha slumrat och hört den där ack så eländiga oljudet i tio minuter, smällde igen fönstret som stod öppet och började hota arten om att förinta den. Happ, en timme innan jag egentligen skulle kliva upp insåg jag att sömnen gått förlorad och kokade kaffet som istället tog mig till en alltmer behaglig tillvaro.
På väg till jobbet upptäcker jag att hela marken är täckt av äckliga daggmaskar. HELA vägen. Överallt ålade de sig fram och slemmade ner hela gatan och det luktade daggmask också. Fyfan, supermorgon deluxe!
Klockan åtta befann jag mig på plats för ett APT-möte, vilket började med att chefen var sen 30 minuter. Sen babblade hon i 3.5 timme. Oh my god, vad jag har ansträngt hjärnan och öronen för att verkligen lyssna på vad hon har att säga och för att inte somna. En termos kaffe hjälpte mig verkligen inte här.. Sen kom jag hem, lika död som paddan.
 Då ringer Carro och bjussar på mat, tillägger att mannen som snott en annan  vän så många gånger ska dyka upp. Could my day get any worse? Nej, nu är det helt uteslutet i alla fall. Och jag skiter fullständigt i om du läser det här men jag är inte särskilt förtjust i honom. Han verkar ha slagit klorna i dig alldeles, för jag hör inget annat än hans namn nuförtiden. I´m so damn sick of it!
Så vi får se om jag kopplar på charmen och ler eller kör över honom med bilen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0