Ett mynt har alltid två sidor


 Man tror sig ha sitt på det torra och så visar det sig sen att när man fan inte satt ner i båten, trillade man ner i sjön och blev blöt.

Dagen har varit toppen egentligen. Jimmie är dagens räddning. Fan, jag har kommit på att jag gillar att umgås med honom. Han är säregen och trots att han har glimten i ögat så döljer sig ett litet människohat i honom, precis som det gör i mig ibland. Alla har vi ett odjur inom oss, jag har bara stillat mitt.
 Vi gick och åt lunch, sen satt vi på en bänk där han fick posera framför kameran i min brillor. Alla råkar ut för mina brillor. Särskilt män då, eftersom att brillorna är rosa och jag tycker att de passar männen ypperligt. Det gör dem lite mer.. damiga. Man behöver en killkompis man kan snacka "klass" med (intern-grej) och inte bara rapa ikapp med.

Tjejer har sina män i livet, precis som män har sina kvinnor:

- Sin pappa.
- Sitt ex.
- Killkompisen. (Jag har fler killkompisar än tjejkompisar. Killar kan man resonera med. Tjejer viftar med naglarna..)
- Sin första kärlek.
- Hollywoodstjärnan. (Som i mitt fall; Nikki Sixx.)
- Den snygga kollegan.
- Svärfar.
- Pojkvännens kompis. (Ja, sanningen ligger i att vi vill ha ALLA i blickfång. Allt som är förbjudet är inbjudande). Vi vet också att männen tänker likadant där, men då blir vi sura.

En sak jag inte greppar.. Män snackar alltid om att lägga ut korten på bordet, snacka klarspråk. Hur kommer det sig då att män inte kan bli mer tvetydiga än de redan är? Ena stunden lägger de handen på axeln, det minst känsloladdade stället på hela kroppen och i andra stund lägger de handen i trosorna, där det fan inte kan bli mer laddat. Och ni snackar om att kvinnor är förvirrade åbäken på två ben? In my ass, säger jag. Snippa eller snopp, doesn´t fucking matter. Vi är av samma skrot och korn.
Antingen så fiser man i kapp (som kompisar) eller också ligger man med varandra (enbart för köttets lustar). Tredje försöket är kombinationen plus hålla handen.
Ey, ni kan ju inte både äta kakan och ha den kvar.
Nej, det är för tidskrävande att hålla på att försöka tyda vad det är ni är ute efter. Gör det bara jävligt enkelt för er. Använd er av ett tydligt: Hej kompis eller hej älskling. Ett tips bara.


"Mr Cool"


"Mr Cooler"

Kommentarer
Postat av: Söderlund

Robin Söderlund goes också Göteborg på söndag!! :D <3

Kanske kanske är du kvar där då också och kanske kanske skulle du ha tid med en fika?Hör av dig! :)

Puss!

2009-04-30 @ 03:55:31
URL: http://robinsoderlund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0