Heat wave


 Det finns säkert någon jävel där ute som tycker att jag bör ägna ett par minuter åt att skriva några rader. Det vankas bloggtorka men inte brist på sysselsättning.
Jag började dagen med att gå till vårdcentralen för att kolla upp det förbenade ärret jag har på "skinkan" som ssk:n så fint uttryckte sig. Kom igen, inte ska vi vara så finkänsliga nu. Säg arslet eller röven bara. Stjärt kanske? Happ, resultatet blev som väntat: inget utav det. Hon började snacka om skönhetskirurgi och jag tänkte: "Ey, vänta vänta vänta. Jag är inte Dolly Parton som torkar mig i röven med pengar och definitivt inte så petig att jag måste överväga en operation av kosmetiska själ. Ärret skaver och gör ont. That´s why I´m here. Okej, lev med ärret. Fint, tack, hej.
 Senare idag ska jag på min första blodgivaruppdrag. Ska bli intressant att se hur man mår efteråt. Killen på blodgivarentralen hävdade att man kunde bli illamående nånting bla bla bla. Därför har jag kära Mattias i beredskap som får bära mig på axlarna om jag nu skulle bli dåsig.

De senaste dagarna har jag i stort sett bara jobbat och hängt med Mattias.
Just nu sitter jag som en byggarbetare och funderar ut hur jag på bästa möjliga sätt kan möblera utifrån denna planlösning. Och ingen kan tipsa mig. Ingen vet ju hur fan det ser ut här.

JO. Det hoppar runt en jävla massa äckliga paddor på gatorna till och från jobbet. Ah men fyfan vilka baddare! Snuskiga små åbäken. De sitter där och tittar på mig, inväntar att få hoppa innan för jackan på mig. Aldrig i livet. Jag hoppar jämfota mellan dem för att hinna ikapp dem.
Se, så där kan det gå ibland..

På kartan: en jävligt död padda.Kommentarer
Postat av: angelica

Är du helt säker Bela att den var död? =)

2009-04-08 @ 18:23:27
URL: http://angelicawassdahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0