I have a confession to make


 Finns det liv, finns det hopp.
Det jag inte trodde ens var möjligt i Belaland var tydligen det ändå. Och för första gången lägger jag inte märke till något jag kan irritera mig på. Oftast när jag träffar nya människor, brukar jag grubbla över saker, överväger plus och minus och det mesta hamnar på minuslistan men det gör inte det här. What´s wrong with this picture? Och jag grubblar inte. Även om jag är förvirrad. Jag känner bara att det får bära eller brista. Svart eller vitt. Det vore fult att säga att det skulle kvitta vad som hände i framtiden, för det vore lögn.
Det känns nästan som att jag vill kasta in handduken, hoppa av tåget bara för att jag vet vad jag känner och sen inte orkar ta reda på hur den andre vill ha det. Innan man får bu eller bä. Det är ett tecken på ren jävla feghet bara. För nu är det ju mitt ego som kan få sig en spark i röven.
Allt detta bara för att någon har väckt intresse hos mig.Kommentarer
Postat av: AXLODRAJ!

HAJ BELA!

Du, det var inte igår.. din blogg är versta inarbetat och värd massa pengar ser jag =Dhoppas du har det bra osv :)Och du, om någon har väckt intresse hos dig.. så slappna av bara, jag vet.. för jag har samma hjärna som du, man ska inte tänka så mkt som vi gör. :)

2009-04-27 @ 11:24:00
URL: http://timeandtimeagain.blogg.se/
Postat av: alexander

Javisst, men du! har du inte msn kvar eller? :O jag skulle behöva lite sällskap, eller helgon åtminstonde! we have to catch up lix :)adda mig om du inte har gjort det på min nya

suckjustsuckitup@live.se

2009-04-27 @ 11:39:09
Postat av: Sandra

Nämen oj?! Vad är det jag läser? ;)

Lycka till. ;)

2009-04-27 @ 12:00:39
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0