Sol, vind och vatten


 Det ska bli närmare 25 grader varmt här idag. Jag satt ute en stund igår och det finns tydligen hopp för blekfisar som mig också som det verkar. Jag har nämligen fått ett uns färg i ansiktet, så det är inte på tal om att spela zombie längre. Fan, jag som tyckte att det var ett säkert kort att köra på. Jag kan inte springa runt med paraply heller så fort solen visar sig. Nej, jag tänker utnyttja solen likaväl som jag utnyttjar luften jag andas in. Sen ska jag och Tyra Banks slåss om vem som är brunast. MOHAHAHA.
 Ikväll har jag och Mattias beställt bord på "Rumpan bar" där vi ska käka riktigt god mat. Efter det ska vi bowla också. Vi har tänkt göra det länge men det blir aldrig av. Sen har jag redan fått in snitsen i bowlingen efter helgen, så nu är det tamig fan min tur att vinna or else... Jag tänker ta med mig en slägga i bredeskap att slunga av Mattias armarna om han får mer poäng än mig. Man får vara ful men inte dum.Så här ser min morgon ut.

Kommentarer
Postat av: Söderlund

Jag har ingen aning om hur länge jag blir kvar. Men det blir nog ett bra tag. Vill fan inte hem. Sitta där och ruttna, det är jag fan klar med nu! :)Ja men klart vi får styra upp något, helt klart! :)

2009-04-30 @ 09:44:06
URL: http://robinsoderlund.se
Postat av: Söderlund

Sounds like a deal! :D

Vad trevligt! Ser fram emot de! :)Hur har du de annars då?

Skiner solen på dig i dag? :)Kram!

2009-04-30 @ 10:16:43
URL: http://robinsoderlund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0