Spin around, round, round


 Jag har redan nämnt att jag har haft en känslomässigt laddad dag, som en annan k-pist är i u-länderna men jag känner att jag ändå inte har beskjutit min ilska riktigt. Jag sitter fortfarande här grymt frustrerad och det känns i hjärtat att något måste ut. Förmodligen för att jag är sämst på att sätta ord på vad det är jag känner lite mer exakt och förkasta något. Ja, antingen spy galla över någon eller kasta sönder fat och vaser. Vad ska det hjälpa, really? Nej, jag bad om att få låna en cykel av Maja. Jag tänkte cykla bort allt. Helst ville jag cykla nedåt i Sverige, då jag förhoppningsvis skulle slippa trampa så jävla mycket. Och någon har redan gjort klart för mig att jag har dålig kondition, så det vore bäst för mig om det lutade riktigt mycket.
Det blev ett fiasko. På den skruppliga lilla cykeln från tidigt 70-tal med styret nere vid knäna och sadeln mot skyarna, såg jag tämligen löjlig ut kan jag tro. Det roligaste av allt var att jag skrattade, inte särskilt diskret heller, lite för mig själv när jag började trampa iväg på åbäket. Självklart stirrade folk och trodde nog att jag var på väg till Lillhagsparken (även allmänt känt för det gamla institutet för mentalt sjuka). Det gör jag aldrig mera om.

Jag har träningsvärk och är gnällig som vilken jävla fitta som helst. It´s not PMS!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det finns ingen framtid för mig och Makke. Och jag har redan provat att lämna Orsa, men skitsnacket är detsamma vart jag än bor, antar att det är himlans roligt att snacka om mig helt enkelt.. :P

2009-04-16 @ 12:48:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0