The alpha dog


 Jag tror att jag har gett ordet "sinnesförvirrad" en helt ny innebörd. Jag vet knappt vad det är för dag å andra sidan kvittar det vilken dag det är. Det här är bara en allmänt bra dag. Mattias var den som förgyllde min lördagskväll. Det är en människa jag alltid vill ha i mitt liv. Och det finns inte en människa i hela världen som sett mig skratta så mycket som han har gjort. Bara idag har jag skrattat så att magmusklerna fått kramp, tårarna sprutat och hjärtat bara är fyllt av glädje. I really don´t get it. Hur lättroad kan man vara? Eller också är "allt" bara fruktansvärt jävla kul.

Har för övrigt beställt biljetter till Stockholm, där jag kommer att spendera månadens semester. Det är alltid skönt att kunna se fram emot en resa. Allt blir toppen bara jag får träffa Ana. Också en människa jag vill ha i mitt liv, som jag uppskattar och verkligen finner är av en bra karaktär. Man väljer sina medmänniskor, jag gör det med omsorg.
Man vet inte vad man har förrän man har förlorat det och jag väljer istället att se det positiva med det jag har och lära mig att uppskatta det. Jag vill inte uppleva en "too late". Livet är inte så förbaskat långt. Jag lever här och nu, inte om 50 år.
 Därför pensionssparar jag inte heller. För hur det än är, när jag blir gammal och det inte finns några skattepengar att leva på, så om döden då är enda utvägen så har jag gått i mål. Precis vad livet går ut på. Nå sitt mål. Det gör man från och med nu. Så vad fan väntar ni på? Gör något nytt, gör det du vill. Inte det du måste göra.

Peace out.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0