Heja blåvitt!


 Gårdagen var minst sagt en upplevelse i många bemärkelser. Först en liten incident på jobbet som slutade rätt bra och ingen blev skadad.
När jag, Carro och Mattias var inne på Indiska för att glotta på att snygga klänningar som affären har att erbjuda mig just nu, stod en liten flicka på 3-4 bast (på sin höjd) och slängde en massa tröjor på golvet. Vad fan gör den, tänkte jag. Nej, så där får man inte göra sa jag åt henne. Ögonbrynen på henne hamnade i golvet och släpades efter henne medan hon skrek åt mig (jag uppfattade inte riktigt vad hon sa). "Sluta! Kasta inte tröjorna på golvet." Då kom den lille fram till mig och slog både mig och Carro, sa "fuck you". Ehum, ursäkta?! Vad sa den? (Vid det här laget började vi skratta, för vad är det som händer? Vi är långa som hus både jag och Carro, så är vi inte tillräckligt skräckinjagande för att hon ska lyssna på vad vi säger?) Den lille gick vidare och fortsatte att ha ner tröjor på golvet. Till slut gick jag fram till henne och började plocka upp kläderna, tog tröjan hon hade i handen så vi stod nästan och drog i tröjan i varsin ände båda två och jag fortsatte med mitt: Nej, sluta. Släpp tröjan. TILL SLUT gick den iväg och jag efter för att kolla om det är någon som äger henne. "Mamma! Mamma!!!" Okej, det finns någon därinne som gör det. Vad bra. Hajdo!
Jag skyller allt på föräldrarna. Vem lär en 3- åring att svära sådär grovt? Ja, jag är i Göteborg också. Ingenting upphör att förvåna mig i den här staden.. Seriously.

- Jag var på mitt livs första fotbollsmatch igår. Intressant faktiskt. "Heja blååååvitt!!"
- Jonas ringer och säger att jag är Wonderwoman. (Ibland behöver man höra sådant).
- Jag fick en farbror att börja asgarva bara för att jag sa: "Botten upp, resten i håret!" Jag förlänger de sista ljuva åren.
- Sanna sa också att jag spred glädje och positiv energi. Det första hon sa när hon såg mig var: "Men Bella, vilket leende!" Va? Ler jag? ;D

Kommentarer
Postat av: Sandra

Låter som att Göteborg gör underverk med dig? ;)Ungjävlar! Ska det va så svårt att uppfostra sina ungar, så ska man fan inte ha nå ungar! morr

2009-04-29 @ 10:38:42
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0