I Stockholm stad


 Igår var vi ut på stan, tog en lunch och betraktade människor. Vi gick runt till helt andra delar av Stockholm jag aldrig upplevt förut. Det vore synd att inte ta vara på vädret som var igår. Jag känner hur det nästan stramar i ansiktet av solen som nästan satt sina spår. Vi gick förbi Kungsträdgården där det bara vimlade av fina körsbärsträd. Jag blev helt tagen hur fint det var. Därför fattade jag tag i mobilkameran och tog några bilder som den fotograf jag önskar att jag vore.
Vi bowlade också. Bob vann men inte med större marginal (mohaha) och jag konstaterade att jag trots slutsiffrorna är bättre på det där med att träffa rätt eftersom att jag hovade in flest strikes. Resten var mest oflyt, ehum.. Plus att jag fick kasta med 8 kilos fjantklot för att mina fingrar då uppenbarligen är för feta för de andra kloten som ligger på en 10-11 kg som jag i vanliga fall slungar iväg med en jävla fart. Ja, jag har mycket att skylla min förlust på.
Sen for vi hem och lagade mat. Eller han lagade mat. Han gjorde baguetter med någon Charlie (Bob)-specialröra. Ah, men vilken mästerkock! Fast jag stroknade alldeles för fort. Det var ostar hit och dit, korv hit och dit som fyllde upp min buk som också visade sig vara ynkligt liten. Min glupskhet har kommit att försvinna.. Haha, för den här gången. Jag ska hem och öva upp den förmågan igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0