Waiting for an alibi


 Som sagt, igår var jag till Carro och hon bjussade på porterstek. Jävlar vilken gudamat! Det var dessutom trevligare än väntat även om jag började med att reservera mig. Låt mig mjukna först, så kan jag överväga att vara trevlig mot karln. 
Vi spelade Wii och tro på fan att jag har träningsvärk men enbart i vänster arm. Tur att man inte använder den så mycket.
 Vi pratade också om Mora- Orsafolk som brukar droger och hur illa det har gått för folk som var duktiga i skolan osv. Förödande måste jag säga. Det ger mig gåshud när jag tänker på det, därför tänker jag ge fan i det.
 Jag fick låna Ganes bil och jag körde kanske aningen för fort på en 50-sträcka när två polisbilar kom och jag kände att nu är det nog dags att säga adjö till körkortet men de hade fan inte tid med mig. De åkte i 150 blås själva, så det hade uppenbarligen hänt något mer än att orka fånga en bonde i en volvo s80 körandes 20 km för fort i timmen. TUR var väl det. Jag måste banta fötterna, för de är lite för tunga på gasen ibland.

Och idag ska jag göra så lite som möjligt. Jag har många arbetsdagar framför mig och den tanken är jag inte riktigt bekväm med..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0