Adrenalin- kick


 NU är det dags att sätta adrenalinsprutan i benet igen. Min kick har varit att bo med okända människor och se hur jag klarar den biten samt att bo i en helt annan stad oberoende av mina närmaste och det var ju ingen match.
 Det är dags att börja möta gamla som nya rädslor. Spindlar ligger mig inte varmt om hjärtat och idag ska jag & Mattias på Universeum där man får sin chans att hålla en fågelspindel. Nu ska vi se om jag är cool nog att utmana mitt värsta öde. Ger jag mig fan på det så kommer den säkert att infinna sig på min arm medan jag tittar bort och försöker koncentrera mig på att inte röra mig då den håriga jäveln kan få för sig att bita mig. Det vore ack så tråkigt, för då kommer jag aldrig att göra om det.
 Mitt mål är att bli immun mot rädsla för bagateller. I- landsproblematiken måste släppa min arm, annars kommer jag i framtiden att vara helt handikappad och nej. Bästa sättet att få en rädsla att försvinna är att möta den. När jag pratar om i-landsproblematik så handlar det förstås inte bara om spindlar utan om andra saker men hey, folk är rädda för att bli stenade eller torterade till döds och en annan är rädd för ett djur som bara är väldigt skräckinjagande men egentlgen är ganska oförargliga.

Vi får se hur det går. Förmodligen är jag inte lika cool som jag tror och nej, en flaska jäger kommer inte att hjälpa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0