Att vara eller icke vara

 Bela alá Shakespeare!
Att vara eller icke vara. Det är ju precis det allt handlar om. Att vara bög eller inte. Att vara sig själv eller inte. Jag har i alla fall bestämt mig för att köra mitt race oavsett vad regeringen, d v s det övriga folket, ska tycka om det. Tacka vet jag yttrandefrihetslagen!
 Apropå att välja sina vägar med omsorg så har jag fattat beslutet att aldrig mer äta mosade djur. Kalla mig vegetarian! Må det vara löjligt va, men jag kan inte förmå mig att äta kött längre utan att behöva tugga, tugga, tugga och sedan få kväljningar. De tillfällen jag ätit kött de senaste gångerna beror på min svaga karaktär som någonstans brydde mig om vad mina nära och kära, t ex min familj, skulle ha att säga om detta. Jag menar, sist jag blottade matstrupen i Orsa blev jag pepprad av snicksnack om att det är töntigt att inte äta kött. Töntigt, på min ära?! Ja, för det är ju "helt normalt at äta kött, det har man gjort i alla tider". Okej, om det nu är så jävla naturligt så varför inte köra på den naturliga vägen när det kommer till slakt? Spetsa spjutet och skjut! Gå då inte till affären och köp inplastade, döda djur ur en kylbox, för det mina kära vänner, är inte naturligt.
 Nu är det hur som helst slut på svaga karaktärsdrag. Antingen så leker vi lika, d v s att jag respekterar era val genom livet och ni respekterar mina eller också kan ni ta den mörka vägen i skogen.

"Det är så för att det är så, därför är det så."


Kommentarer
Postat av: Anonym

snygg

2009-08-24 @ 10:44:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0