Blame it on the boogie


 Jag har härjat i Orsa den senaste veckan och därav bloggtorkan. Nu är jag dock tillbaka i Göteborg igen. Den känslan är blandad. Samtidigt som jag har haft jättetrevligt med mina kära vänner, familj och släkt så är det ändå skönt att vara tillbaka på plats. Grabbarna grus här hemma hade tydligen hävdat att de på något vis saknade mig, för att här hemma behövs visst en kvinna. Och inte vilken kvinna som helst då utan gudinnan. Såja pojkar, torka tårarna. Bella är hemma igen.
 Vad har jag och Mattias gjort i Orsa? Träffat en sjuhelvetes jävla massa folk, bra folk. Det har varit ett jävla hattande fram och tillbaka men ändå värt rubb och stubb. Jag tackar alla för den mycket trevliga tiden tillsammans.
Varit på räkfrossa på strandserveringen. Den buffén var fan inte nådig. Herregud, jag bävade mig nästan för att gå på toa, så länge som jag skulle få sitta där.

Under all press glömde jag förstås min sladd till kameran, som jag snällt tänker be min pappa skicka upp till mig så snart han får tillfälle.
MEN tacka vet jag mobilkamera!

   

 
         

Vattenkrig, fiske och lite annat smått & gott har varit några sysselsättningar.

Kommentarer
Postat av: Sandra Johansson

Det var fan nice att ha dig här en vecka! :)

2009-08-09 @ 02:41:12
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Bajsugglan

Härligt med Orsa! Orsa Grönklitt (eller klitta, det är ju vilket som, en grönfitta kan det ju likaväl vara)och Orsa spelmän förstår jag att ni upplevt?

2009-08-09 @ 10:31:42
URL: http://bajsugglan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0