Det luktade kön i hela kupén


 Jag väljer mina rubriker med omsorg.

Det var dåligt planerat av mig att börja jobba de värsta passen efter en veckas semester. Nog för att det är skönt att vara tillbaka till jobbet och hela den biten men det känns på något vis som om man befinner sig i limbo. Man går till och från jobbet. Däremellan har jag inte hunnit gjort så mycket mer sen jag kom hem.

Ah, sen pratade jag och Jonatan om Isadecadent som jag nämnde här för ett tag sen. Jag vet att jag länge funderade på om det var en hon eller en han och på något vis lyckades jag bli övertygad om att det var hon men kyss Karlsson att det är! Vad fan, det ska mycket till innan man kan lura mig men hon/han gjorde det. Det har tydligen skrivits om denna "shemale" (eftersom att hon/han har både bröst och kuk, den lycklige fan) på flashbacksforum och hur fan har denna information kunnat undgå mig? Jag må säga det, den här människan hade kunnat lura upp mig i en tall likaväl.
 Jag trodde att den här Isa bara var en som bloggade om skönhetsoperationer, skrev om kukar, djur och sin älskade Björn (som en gång höll till i vitmaktsvärlden men han är typ fett utsparkad, som en färsk tonåring hade sagt) men Isa/Johan (?) är tydligen väldigt omtalad lite varstans i Sverige. Som sagt, den är ju någonstans i min ålder.. Hur är det möjligt liksom?

Vad ville jag få ut av inlägget? Jag känner mig lurad men jag kan inte sluta skratta åt att jag gick på det.

Kommentarer
Postat av: Isa Decadent

Man kan inte bli "fett utsparkad" från något man inte varit delaktig i på mångar år.

Jag tänker inte ens bemöda mig med att tillrättavisa dig kring dina ordval om mig, för det är ett bevis på hur jävla patetisk och korkad du faktiskt är.

2009-08-10 @ 23:55:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0