Den sista idioten är ännu inte född än


 Igår var jag och Fia på kräftskiva. När vi först kom dit var stämningen så spänd att man kunde ta på den. Jag kände mig som en junior, då jag trodde att alla var över 25 men sen visade det sig att vi var bland de äldsta. Vad fan fick de andra att se ut som över 25 då? Det var nog brat- looken. Alla där hade kostym och fina klänningar medan en annan dyker upp i jeans och attityd.
 Sen åt vi och de andra sjöng snaps- visor. Ju mer sång och snaps desto mer vansinne. Till slut stod folk och gnuggade kön mot varandra. En annan satt under bordet och åt champinjoner fyllda med gräddfil och rom, som han också hade börjat med att hälla ut på golvet. Han satt och kladdade på golvet och stoppade eländet i munnen.
 Om det inte hade varit för en snubbe och en brud som dök upp så hade jag dragit bra mycket tidigare. De räddade min kväll. Andy hette en av dem. Han var jävligt lustig. Det är ganska sällan jag skrattar att jag får ont i magen men han lyckades få mig att skratta så mycket att jag var tvungen att vika av och dricka vatten.
Idag känner jag ändå att jag är grymt nöjd med kvällen. Jag har väl att tacka all gratis underhållning som de alkoholiserade småbrudarna hade att bjuda på. <3


Jag gick hem, lade mig i sängen och somnade. Sen väckte någon mig (i vanlig ordning) precis när jag nått nirvana. Aja, det var bara att trösta killen och somna om på annat ställe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0