Happy birthday

Trots att jag har mängder av historier att berätta om och en hel portfolio att dela med mig av, så har jag inte riktigt funnit mig tid att skriva ner om allt detta.

I tisdags blev jag officiellt 22 år gammal och hela dagen kändes tämligen märklig. I den här åldern börjar folk få för sig att börja prata barn, the bullshit om att det är dags att stadga sig och eventuellt skaffa boende med en partner. Jag har ju för fan nyss spottat ut legobitarna. Ska jag inte ens få tid på mig att vänja mig vid att jag inte längre är en ungdom utan faktiskt betraktas som en vuxen? Tänkt tanken att jag kanske faktiskt trivs med livet som det är eller är det konservativa normer som spökar och måste göra sig påminda? VVV- faktorn när man fyllt 20 är ingenting jag någonsin strävat efter och kommer heller att göra.

Däremot så kan hela livet helt plötsligt förändras bara för att man fyllt år. Först grattar alla en för att man lyckats hålla sig vid liv ett år till (Jag är mycket tacksam och glad över alla gratulationer!), sen är det kört att försöka få gratis tandvård (Och detta gäller livet ut från och med nu) men fortfarande är jag för ung för att komma in på vissa krogar. Ibland måste man glatt vara 25 bast för att ens få känna doften av alkoholiserade typer som trots sin skyhöga ålder beter sig som dagisbarn. Med alkohol i kroppen så kvittar nog åldern kan jag gissa.
 
 Jag ringde till UM och bad om en tid och morrhoppan på andra sidan luren frågar hur gammal jag var. Jag är född -87, sa jag. "Nej, det går inte. Vi prioriterar just nu ungdomar under 20. Annars får du vänta tills oktober." Oktober?! Diskriminering, din *!&//#%"!!
Jag kunde inte undgå ett litet utbrott av dåligt humör efter det samtalet.

När jag kom hem hade Jonatan bakat en kaka åt mig och satt ett ljus på den, som jag blåste på som om det vore en brand på gång. Kaka+ kaffe= Bra födelsedag.
Mathias kom hit en sväng igår och jag fick ett USB- minne med 8 GB. Den kommer definitivt till användning. Jag är mycket tacksam!


 Från i fredags: Mathias, jag och Jimmie, Charmknuttarna alá Gbg.


Kommentarer
Postat av: Sandra Johansson

Grattis igen. :)

Lät som en bra födelsedag. ;)

2009-08-20 @ 19:32:30
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: bela

nanana

2009-08-22 @ 07:03:48
URL: http://larvamasturbation.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0