Heja Orsa!


 Jag och Mathias var i Orsa och härjade i helgen. Vi "firade" jul och jag introducerade första julen som vegetarian vilket jag hade tänkt skulle bli något krångligt i tanke på att ett julbord innefattar tillmestadels döda djur men jag lät min kära far göra vegetariska köttbullar som blev en jävla succé. Karln kan ju fan laga mat på riktigt, fast det visste jag redan men vegetariskt? Köttmästar'n själv liksom.
Syrran stekte på ett par qourn-bitar åt mig och frågade efter middagen: "Smakade de jävla plastbitarna bra eller?" Det är då man vet att man är hemma. När saker jag gör sticker i ögonen på folk. De blir så provocerade att de nästan får nervryck. "Det händer något i kroppen." Jag undrar bara varför. Vad jag stoppar i munnen är väl ändå min ensak och något jävla snack om att jag äter upp grisarnas mat vore ju felaktiga påståenden då grisen äter upp min mat, det jag inte vill ha.
 Om man bortser från sådana missöden som matkrig så hade jag det trevligt. En riktig familjehelg. Jag fick fina julklappar också. Pappa gav mig två kastruller från OBH Nordica och en mixer. Av syrran och Fredrik fick jag ett presentkort på Åhléns (Så att jag kan shoppa fler ögonskuggor in regnbågens alla färger från MUS), av mathias fick jag en kokbok: "I det vegetariska köket" och av farmor fick jag pengar. Idag fick jag en julklapp av en kollega också, bara för att jag var snäll och tog hennes pass på julafton. Jag är mycket tacksam och ska använda prylarna väl!
 Resan hem var en annan femma. Bella hamnar i sladd och råkar i HUVEN på en annan bil men med några millimeters marginal. Vi klarade oss! HURRAY! Sedan var det Mathias tur och hamnade nästan i baken på en annan bil med samma låga marginal. Vilken jävla tur vi hade.. TVÅ gånger. Touched by an angel.

Jag har äntligen ställt in mina rokoko-möbler. Det blir helt annorlunda här inne och helt jävla plötsligt platsar inte några av mina svarta möbler (Fan, sängen ligger jävligt risigt till) men det hänger ju på den förbannade bruna träkanten på soffan som jag måste måla om i guld. Annars ryker varenda möbel här och lägenheten får heta: Esther från 1800-talet som frusit fast.
Lägenheten har tyvärr inte riktigt fått rätt karaktär än. Nu ska allt rött bort härifrån och jag ersätter allt med lila, guld, benbitt och svart.


rokokosoffa.

clowncunt  jul  hunden


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0