Jul på Liseberg


 Nu har bloggtorkan gått över gränsen. Det är inte det att jag inte har saker att skriva utan jag har bara inte tid. Kärleken sänds LIVE N' DIRECT från Belaland. Vem har egentligen för nytta av att läsa om andras liv, ja förutom ex- pojkvänner of any kind som vill gå in och rota lite, kolla bilder osv? "Still up for some innocent back an' forth?" Jag undrar vad killar skulle göra om de inte fick rota lite i gamla flammors liv. Gräva på mörkare orter kanske. Där lär ni hitta en massa skit iallafall.

Så, hur är en jul på Liseberg? Förutom dagens jävla iskalla skitväder så är en jul på Liseberg inte alls så tokigt. Jag klämde i mig 15 mini-munkar, jag köpte tunnbröd och njöt av tiden tillsammans med två glassiga snubbar; Mathias och Andy. Mat och sällskap, så klarar man vilken skit som helst.Alltså, jag är ingen doktor men det här ser inte helt sunt ut. Jag befinner mig inte ens i Lappland och fingrarna håller på att frysa av. Vad fan är det för jävla Sverige?


Jag har hittat en rokoko-soffgrupp som jag ska köpa också. Time to say goodbye, du sköne skinnsoffa.

En månads rökfri period och perioden fortlöper.
Egentligen finns ingenting positivt med att sluta röka förutom att jag känner mig piggare, maten smakar mer, jag har mer pengar över, jag luktar bättre och min kondition börjar få liv. Annars är allt ett enda stort abstinensämne.
Nej, skämtåsido. Det går utmärkt. Jag är nöjd.
"Åååh vad duktig du är Bella." Nej, jag bevisar mig bara dummare för varje gång jag börjar igen.

Dags att kyssa kudden. Imorgon drar jag på semester.

Kommentarer
Postat av: P

Jag hoppas du får en trevlig semester!

2009-12-17 @ 12:24:03
URL: http://analog.techmonaut.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0