Mobilt bredband är lika med tummen upp!


 Röststyrd hjälp på Telia suger balle kort och gott. "Vad vill du ha hjälp med?" frågar en röststyrd tant och det är alltså meningen att jag ska svara: "Mobilt bredband." Kärringen svarar: "Okej, Telia homerun." Ah, men vad fan. MOBILT BREDBAND sa jag. Är du döv eller? (Tant kan ju ändå inte höra eller uppfatta mig svära.) Det var säkert min mörka traktor- stämma så här tidigt på morgonen som fick henne att höra "Telia Homerun" istället för "Mobilt bredband". Det är bara så jävla irriterande när de tvingar en att lägga på och ringa upp igen för att vi hade samarbetssvårigheter. Anställ folk kan kan höra mig, så att jag kan göra utlopp för mina aggressioner eller också anställa dem för att undvika mina aggressioner.
 Okej, nu har jag äntligen satt i det nya bredbandet som ÄR betydligt mycket snabbare än det gamla. Det förra krackelerade om man försökte ge sig in på en sida som youtube.com, som kräver lite mer dataöverföring. Nu slipper jag vänta på buffer- tid. Bra skit det här! Telia for the win!

Och ett litet modem som är stort som ett usb- minne. Herregud så praktiskt vad?

Kommentarer
Postat av: Johan Hedlund / Telia Kundservice

Hallo där!Det låter mycket trevligt att du är nöjd med ditt mobila bredband!

Jag tänkte dock lära dig ett litet trick om du inte kommer överens med vårt talsvar.

Om du trycker på "1" på telefonen när du ringt 90200 kommer du till funktionen där du kan knappa dig fram med knappsatsen.

Vi försöker hela tiden förbättra vårt talsvar så om du har något annat att tycka till om får du gärna kontakta mig via epostadressen jag angett när jag skriver inlägget.Mvh

Johan Hedlund

Telia Kundservice

2009-12-03 @ 12:55:12
URL: http://www.telia.se
Postat av: Sandra Johansson

Det låter kanon! Visst var det så att det var helgen innan jul ni kommer hit? :)

2009-12-04 @ 23:20:55
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0