My sober life


 Om jag inte missminner mig så introducerar jag mitt första år som nykterist imorgon. Det är inget "Hey Ho, Way to go!" för mig. Jag kan inte fatta att folk kan kläcka ur sig en: "Vad du är duktig, Bella. Hur fan pallar du?" Hur fan pallar NI? Det kostar multum att dricka alkohol, man blir ful som av det och även om inte alla känner sig som ett dött djur dagen efter, så kan jag lova att ni luktar som ett. Trots mitt val som nykterist, låter jag folk fortsätta med sina alkoholvanor utan att predika.

 Cihan, en kollega till mig sa att jag kanske bör hejda mig lite när det gäller att slopa vissa saker. Hon menar på att en vacker dag kommer jag att få panik och börja med all skit igen. Allt sådant hänger ju på hur bra självdisciplin man har. Nu har jag skippat alkohol, nikotin och försöker nu att inte ersätta nikotin med kolhydrater, d v s socker. Min karaktär bleknar nämligen när det gäller all form av föda. Det slutar oftast med frosseri och får jag tag i en godisbit eller kaka så är det sällan på tal om EN styck utan får jag lov att äta upp hela förpackningen, inklusive plasten så gör jag det.

 

Igår var jag och Mathias på Starbowling, där jag för övrigt ägde honom och vann med stora marginal. Han har nog aldrig sett mig le så mycket någonsin. Jag kände lycka när jag fick vinna. Jävla bowlingklot som höll på att gå sönder, dock.
Så mycket som jag skrattat den här helgen kommer att förlänga mitt liv..


Kommentarer
Postat av: Sandra

Sketabra! Jag har bokat biljett hem från Stockholm den 17:e, så jag är då hemma den helgen, å vill gärna hänga med er! :D Så vi får väl helt enkelt höras av. :)

2009-12-07 @ 08:57:34
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0