Sacramento idioto


 Jag kollade precis in Kalles Jul. Något man aldrig sett förut.. Faktum är att jag inte sett det sedan julen -05, då jag & Tommy satt och asgarvade till det. Fråga mig inte varför men jag minns att det var en bra jul. Jag gillar när julen är sådär spontan och oplanerad. För mig kvittar det om det ska styras upp mat för ett helt regemente, julklappar som är fint inslagna och en massa folk ÄVEN om det också kan vara mysigt. Jag föredrar att se julen som en vanlig dag, med tid för sig själv bara.
Därför kommer min vän Jimmie hit och håller mig sällskap. Alla andra är bortresta och även om jag fått sitta här själv, så hade jag inte varit olycklig. Det har varit en bra dag hittills och så ska den fortsätta vara.

Däremot, igår när jag städat klart hela lägenheten så tänkte jag förflytta kaffebryggaren från ett hörn till ett annat och var klantig nog att ha skiten i golvet vilket resulterade uti en tämligen trasig kaffekanna. Dan före doppardan också, då det är mycket folk ute och jag som knappt hade kommit ur morgonrocken vid 16-tiden fick glatt palla mig ner till Hjalmar och köpa mig en ny kaffebryggare. Kaffe måste jag bara ha or I´m a dead woman.


ett öga..


Kommentarer
Postat av: fia

Vad vore ditt liv utan kaffe? och mig:P haha sköt om dig bella så ses vi snart kram på dig

2009-12-25 @ 02:50:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0