I got plenty of my own friends


 Tuppen gal i granens topp, ungefär vid elva-tiden. Mjo, då ringde telefonen och en galenpanna på andra sidan luren skriker: "FÅNGA DAGEN! LIGG INTE OC H SLÖA DIG HELA JÄVLA DAGEN NU!" Nejhej? Okej, fabror Frej.
Ja, så då for jag till Backaplan för lite lördagsshopping och lyckades äntligen hitta ett par ljusa jeans. Jag håller fullständigt med Charles där, jeans är mycket triv- och klädsamt.
Sen gick jag in till Coop Forum för att handla röda linser och massa annat att äta, så jag tog en korg. Ni vet, sådana där hederliga jävlar med ränder som man måste gå och bära på. Just, inga konstigheter där inte.
Jag gick mot mejerihyllan då det från ingenstans sprang en unge på 5-6 bast rätt in i min korg, så att den nästan for ur näven på mig. Jag tittade på ungenungen tittade på mig och precis när jag skulle börja gå vidare, slår jag korgen rätt i nyllet på en ännu mindre unge. Den här var typ 2-3 år kanske och jag vet inte om jag lämnade några grill-märken på ena kinden åt den, för jag klappade den bara på huvudet lite fort och bad om ursäkt. Aja, jag hjörde ialla fall inget "BUÄÄÄÄ", så jag antar jag den klarade sig rätt fint. Jävla mördar-korgar. Man kan ju fan slå ihjäl någon med de där.

Så, jag har mat och kläder. Vad mer kan man önska sig?

Love at first sight


 Igår gjorde jag mitt supertrevliga pass på jobbet från 7-20 och runt klockan 12 fick jag en timmes rast, så jag tänkte att jag skulle gå en promenad i "parken" som är bakom jobbet. Där fanns en stig jag följde men bara en bit, för att jag tänkte att den säkert skulle ta lång tid att gå, så jag började vandra runt bland grenar i skogen, halkade på stenar och klev i djupa vattenpölar i sneakers. Jag pratade med Fia under tiden och till slut sa jag på skoj; "Du, jag har nog gått vilse."
Sen fortsatte jag att gå, tills jag insåg fakta: jag har gått vilse. Jag gick mot ett bostadsområde och kände inte alls igen mig, så jag tänkte att jag måste ha gått åt helt fel håll, vilket fick mig att fatta beslutet att gå tillbaka den vägen jag kom ifrån, vilket var...? Jag gick i cirklar och började få smått panik, eftersom att jag måste vara på jobbet klockan 13.
Jag besteg berg (praktiskt taget), mötte många bäckar små och sprang i panik uppför branta skogsbackar med grenar som piskar en i ansiktet, som den idiot man varit att försöka utforska en helt okänd skog.
 Jag hade ingen tid att förlora, så jag sprang uppför en trappa in på en gård och knackade på ett blått hus där det hängde olika skyltar som "harley davidsson någonting.." och massa andra smått skräckinjagande skyltar som ska tyda på att där bor någon som gillar bågar, rock'nroll och brudar, så min tanke var att om jag knackade på där skulle det komma ut en lönnfet karlakarl i brillor, rakad skalle i en alldeles för tajt skinnväst med en bira i handen men det sket jag i.
Jag knackade på och ut kom en liten farbror (?!) vilken jag haffade jävligt fort och så andfådd som jag var och extas sa jag: "Jag har gått vilse. Jag ska till Lillhagsparken". Han såg väldigt besvärad ut samtidigt som han inte kunde låta bli att flina åt den ack så film-liknande scenen om bonden som tappat bort sig. Han sa åt mig att gå ner en väg där och där och där. Jag sprang ner för den gatan, får syn på en sprillans ny Volvo, som jag hoppar mitt framför och säger samma sak till honom: "Jag har gått vilse. Hjälp mig!" Vart ska du då, frågade han. Jag ska till Lillhagsparken. Jag jobbar där och jag börjar om tio minuter. "Ja, men du får åka med mig. Jag ska ändå den vägen."
Vid det här tillfället sket jag fullständigt i om han så vore Leatherface med en hel uppsättning knivar att sticka i mig. Då är det åtminstone okej att komma försent till jobbet. Tack vare mitt sunda förnuft, kom jag fram i tid till jobbet men fan så slut jag var.
Det visade sig också att jag var på en helt annan plats och killen som skjutsade tillbaka mig undrade hur fan jag ens hade kunnat gå den vägen. Ja, jag är från Orsa. Vi klarar det mesta som inte tillhör vanligheterna.

Alltid är det nåt.. Man får aldrig vakna upp och ha en vanlig jävla dag.


Bob


 

Min nya grej: serie-gubben Bob. Han kan komma att dyka upp här med nya kläder, nya idéer och nya smarta saker att säga.

Fat bastard


 Jag hade egentligen sett fram emot mina två lediga dagar, för att sedan på torsdag gå på ett heldagspass från 6:45-20:00 men så ringde de och ville att jag skulle jobba kväll. Äh, vad fan. Jag tar det. Dagen började ändå med att jag missade min tvätt- tid, så hur skulle jag annars spendera dagen? Imorgon blir det dock andra bullar. Då ska jag tvätta från 8-16. (Intresseklubben kan nu anteckna följande information).
På kvällen ska vi alla som bor här på middag på Majas hotell där det vankas storbuffé i italienskt tema. Pizza, pasta och sådant man egentligen blir jävligt svullen och gasig av, men är det så de vill ha det så ska jag vara den att uppfylla deras drömmar. Det är hur som helst mat, framdukad och färdiglagad.
Apropå det, ska jag nog köpa mig en husfru som kan laga mat åt mig även om jag älskar att göra sådant själv. Det är bara principen att kunna tala om för kvinnofolket vart de var födda att stå. Höhö.

 Vi var och tränade idag. In kommer en stor fet buffel med massor av kläder på sig, med axlar breda som Beyonceys röv gånger två. GÅNGER TVÅ. Där sitter lilla jag och Olga på golvet och stretchar, varpå han med en väldigt mörk röst och bred göteborska säger: "Ska ni använda den där?" Sen pekar han på "pumpen" där man bara sitter och tränar armarna. "Eh, nej... Tror inte det." Han säger: "Nej, men då får ni säga till annars." Ah, visst. Om vi tordes det. ETT steg på min tå och den skulle vara som min plånbok: platt och nästan obefintlig. Jävlar i min själ vad bred, otymplig och allmänt typisk "man" han var. Jag lägger en fem krona i Röda Korsets burk på att han äter sådana som mig till frukost och kryddar det med anabola. Jävla monster. Min fobi: jättar.

Och i framtiden kommer jag inte att våga äta snickers på offentliga platser, för någonstans i buskarna kan det ju ligga någon fan som irriterar sig på det. Vem vet? Därför tänker jag börja med twix. (intern-skämt)

Ja, alltså. Kvaliteten är utan dess like. Sorry, mobilkamera då va' men på din begäran, Sandra. Det här var vad jag köpte. Jag köpte vita påslakan men jag kan inte få fram de fina detaljerna i det men tro mig. Jag sover som en GUD.

Jag vill, jag vill


 Igår var vi till IKEA, jag och Mat Göt. Jag inhandlade kartonger eller lådor, röda & stilrena, ett par gardiner och ljus. Idag ska jag dit igen och den här gången ska jag köpa två lampor, lite Hollywood-inspirerade. Det kommer bli snyggt, sen fördelaktigt med tanke på hur jävla mörkt det är i det här rummet pga alla svarta detaljer. Ja, "gotiskt" eller viktorianskt och skitsnyggt.
Nu är det bara sängkläder som fattas. Jag fattar inte.. Utbudet av sängkläder är verkligen förvånadsvärt dåligt. Om inte, så kostar de som egyptiskt bomull. Hallå elle.
 På måndag börjar jag på mitt schema. Chefen frågade mig hur det kändes. Allt jag kunde svara var: jag har väntat på det här i tre år. SÅ vansinnigt välförtjänat. Sen tänker jag prova något nytt.

Sen vill jag till Stockholm igen. Jag ska skrapa ihop lite idéer tillsammans med frugan om jag inte kan dyka upp mitten av mars. Det blir tårta.

Annars är jag bara grymt stel och öm i axlar och egentligen hela baksidan. Det innefattar även rövmuskulaturen men ej anus.
Jag tränade igår och i natt drömde jag att jag tränat för hårt så att det stack ut ben från höfterna, rätt ut och jag kunde känna dem med händerna.
Sen springer det harar utanför huset och jag drömde också att en bil körde över dem som den lille gubben med gul tröja och blåa byxor gör med människor i GTA. Jävligt weird.


  
 The crew.                                                                                     Typiskt väder i Göteborg.

Happy our


 Igår bestämde jag mig för att inte bara sitta hemma och vakna upp på måndagmorgon med ångest för att jag inte gjorde något under helgen, så efter att jag städat färdigt ringde jag Mattias. Jag hade lovat honom tidigare i veckan att vi skulle ses i helgen, så vi drog till olga & Dennis, kollade på film, babblade på, hade kuddkrig, gjorde både salta pinnar och fruktsallad och hade bara en allmänt trevligt. Tredje dagen i rad som jag skrattar så pass att jag nästan kreverar. Halv tre var jag hemma.
Nu ska jag ringa Mattias igen och kolla om han ska följa med mig på stan, för att jag måste handla gardiner och andra småsaker. Inhandla mängder av mat och laga biffar. Jag vart så sjukt sugen på att göra det när jag hörde att Bob hade lyckats så bra. Mat är verkligen min grej. Att vara beroende av alkohol tyder på dålig karaktär, men beroende av mat tyder på välbefinnande. Åtminstone i mitt fall. Mat är bra skit.
Ikväll ska jag träna igen med Olga. Fit for fight ska hon bli. Jag och Mattias tävlar om vem som ska bli MR beach 2009. Jag ska lätt klå honom. Iofs, ingen klår hans vader men vem behöver vader made of stone? Det är spänstigheten som räknas, aight?

Det skulle bli en karikatyr men jag misslyckades såklart med den.
Jag har funderat på att ta lektioner i porträtt, så att jag får lära mig ordentligt. Jag har i princip bara ritat de två senaste veckorna.. Det är fan någonting jag tycker är riktigt roligt.

Jag minns inte bättre än så


 

Det här är min tolkning av Bob. Det är en hammare han håller i, om ni hade åsikter om att jag var dålig på att rita en.
Och han sa något om kort överkropp och långa ben. Men kolla in de körviga fingrarna. De minns jag ej.

---

Haha, jag skickade ett fint mms till min kära pappa som innehöll en bild på honom jag tog sist jag var i Orsa, använde facewarp och förvrängde hela anletet på honom. Som svar får jag tillbaka: "Varför är du inte snäll?" I was not born that way. Du om någon lär väl ska veta det. Klapp klapp på pappa som inte hade en aning om vilken genom-ond dotter han har. Jag lovar att det fanns en svettdroppe på väg att lämna hans kropp, i tro om att jag skulle lägga upp den bilden men nej. I couldn´t.. Or could I? Nej då. Du kan sova gott. Jag ska inte.

Inte tillräckligt med självdistans


 Jag började dagen med att vara en halvtimme för tidig till jobbet. Så, halv sju på morgonen, pigg som en mört tog jag rapporten och kokade mig sen en kopp kaffe. Det här är helt klart en av de bästa dagarna. Jag blev erbjuden ett vikariat på den arbetsplats jag befinner mig nu och det känns så fruktanvärt välförtjänat. Efter alla dessa år så får jag äntligen min chans att få en längre anställning med eventuell förlängning, så fram tills augusti kan jag planera min tid och utnyttja den väl med gott samvete. Det lönar sig att vara flitig. Sug på den karamellen, era jävlar.

Efter arbetspasset for jag till Olga och körde ett träningspass med henne. Också väldigt stimulerande och roligt på samma gång. Yttligare en dag där jag fått skratta mig fram ett sexpack. Jag vet inte om jag är övertrött eller också bara i en god jävla stämning. Det är synd att jag inte får sådana här skrattanfall oftare. Vad jag skrattade åt var egentligen ingenting, men det var lika roligt för det.

Och det blir inget Orsa för mig nästa helg. Jag skiter i det, helt enkelt. Jag kom på att om jag ska få tag i en billig återresa skulle jag ha varit ute lite tidigare och med tanke på hur jävla mycket folk som säkert tar tåget hem efter Vasaloppet, finns det inga platser och skulle det finnas kostar de säkert lika mycket som att spruta in silikon i pattarna. Inget jag har varken lust eller råd att betala.
Så, mina kära vänner. Vi får helt enkelt ta det längre framöver eller också kan ni komma hit. Vilket som.

baby 2009         

Mina typiska miner är detta. Och ja då, alla ser likadana ut. Hur jag ser ut när jag ska försöka se lite alldagligt trevlig ut (för det händer typ aldrig),  vara uppkäftig (you know, look cool. Min grej va), när jag fjantar runt, när jag tycker att någon är dum i huvudet, när jag inte håller med i en diskussion, när jag ber Gud om lov och när jag gör min allra typiska min. Puta med läpparna är helt enkelt inget jag kan komma ifrån. Sorry guys.
Det allra roligaste med det här är: jag ser inte ens ut sådär. Ah, möjligtvis på andra bilden, nedre raden. Annars handlar det stora om att ljuset reflekterar bort alla skavanker (thank god).
Checka in sista bilden. Håret börjar fan bli lite längre. Jag kan TILL OCH MED sätta upp det. (Mjo då, jag drar i det allt jag kan).
Jag måste vara övertrött som orkar hålla på..

Thank you for your point of view


 Det finns puckon, sen finns det rikspuckon. Det finns människor för allting och man upphör aldrig att förvånas av hur egendomliga och dumma i huvudet människor i själva verket är. Egendomlig kan man vara på ett bra sätt också. Därför tänker jag nämna Jimmie som jag var och lunchade med idag. Vi satte oss på en pizzeria och jag körde stenhårt på falafel. Utanför står en barnvagn med, hör och häpna, en katt inlindad i någon form av sovsäck eller dylikt. Tanten som äger katten sitter inne på samma pizzeria som oss. Vad fan, man går inte runt med katter i en barnvagn eller gör man det? 2000-talets innegrej.
På samma pizzeria kommer två fruntimmer in, varav en har en väska som hon ställer på golvet. Efter en stund började det låta konstigt någonstans. Jag och Jimmie liksom tittar oss omkring och inser snart att det är ifrån väskan det låter. Vad fan, då är det en råtthund där i, helt instängd. Inte en lucka, inte ett utrymme att få andas och jag ser hur irriterad Jimmie blir och känner: Vad fan, ge hunden andrum. Så han sitter och muttrar en stund och tjejen vars väska låter kvävande får precis in en tallrik kebab, då mitt sällskap säger för sig själv: "Hoppas att den sätter sig på låren åt henne."
Haha, han är rolig. Jag kan omöjligt tala om hur mycket jag har skrattat idag. Jag låg nästan dubbel på golvet i femman. Så är det. När jag väl börjar, kan jag inte sluta.Multikomplex


1. Ta närmsta bok, och slå upp sidan 28, rad 4 - vad står där?
Det ogästvänliga klimatet i hennes krampaktiga livmoder..

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan - vad rör du vid?
Utan att tänka mig för, gjorde jag jag detta och slog näven in i fönstret.

3. Vad var det senaste du såg på TV?
Ett program om fetma.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är !
10.30?

5. titta nu på klockan. Vad är klockan egentligen?
10.52.

6. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Jag som envisas med att dra in snoret i näsan istället för att snyta mig, tv:n och en klocka som tickar. Fan, andas jag så högt också?

7. När var du senast utomhus, och vad gjorde du?
Runt kvart över nio igår kväll. Jag var på väg hem från jobbet och pratade med Charlie Chaplin.

8. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
På sängen som är full i jävla bråte som jag kommer att skjuta åt sidan för att själv få plats att sova där.

9. Vad har du på dig?
Tights, linne, underkläder, morgonrock och en handduk lindan runt huvudet. Hjärnan läcker..

10. Drömde du någonting inatt? I så fall - vad?
Jag skulle precis få veta sanningen om en grej och vaknade av att telefonen vibrerade för att Hillevi hade skickat ett sms.

11. När skrattade du senast?
Igår, när jag var tvungen att vara benhård på en farbror som VÄGRADE lämna huvudet han hade stoppat i kylen efter mat. Det är farligt med nattmackor..

12. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Målade väggar, en spegel( för att kontrollera att allt ser ut och är som det ska. Det hade dykt upp en finne idag), en tavla.

13. Har du sett något konstigt på sistone?
Jag såg en man på stan som såg precis ut som zombiesarna från 28 dagar senare. Totala blodsprängda ögon och ryckningar i kroppen. Seriöst, he scared the hell out of me. Sådana gånger måste man nypa sig själv i armen.

14. Vad tycker du om den här utmaningen?
Den var udda.

15. Vilken var den senaste film du såg? 
Bride of Chucky. 

16. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? 
Jag skulle köpa mig en lägenhet och sen en städare (helst från Taiwan eller något). Sen också mängder av ytligheter.

17. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Som barn klippte jag ofta mig i håret när jag blev förbannad. Jag stod där med en slö kökssax och hotade att fördärva mitt utseende.

18. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Jag skulle göra mig själv till anden i flaskan men enbart uppfylla mina egna önskningar.

19. Tycker du om att dansa?
Det är riktigt tramsigt och jävligt roligt. Självdistans is the shit.

20. Vad tycker du om George Bush? 
Jag brukar ofta tänka honom som det bruna som ligger under mig när jag är på toabesök. Något man äter, omvandlar till bajs och pressar ut.

21. Föreställ dig att ditt förstfödda barn är en flicka... Vad får hon heta?
Klamydia. Nej, men Jaquline är fint.

22. Om ditt första barn var en pojke, vad skulle han heta då? 
Gonorré eller .. Kim.

23. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Absolut. Blir jag någonsin väldigt sugen på att träffa enbart svenskar, kan jag alltid besöka Mallorca eller Kos.

24. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till Pärleporten?
"Jag ser att du är hungrig. Här får du en burk ravioli."

Once and for all: mind your own business


 Ah, idag anlände mina utsökta beställningsvaror från USA. Det var självklart smink i alla dess former jag kostade på mig. Inte särskilt dyrt, i tanke på vad skiten kostar i Sverige. Nej, det handlar inte om att jag är utseendefixerad. Jag råkar bara gilla smink och framförallt ögonskuggor. Det är precis som att teckna. Det är en hobby. Ja, alla tjejer älskar smink va? Nej, det var inget jag intresserade mig för förr i världen men jag har ju bejakat min kvinnliga sida och trivs med det. Oavsett vilka manliga tendenser jag har, så är jag född kvinna med både kvinnligt kön och höfter. Varför göra mig till en penis när jag inte har anlag till det? Fast jag tänker fortfarande spotta och svära som en karl, vara rak på sak och inte paketera diverse budkskap med presentpapper och rosett som kvinnor i stort är riktiga jävla mästare på.
Något jag dessutom uppskattar hos det motsatta könet är att de är inte ens hälften så falska och "söta" som tjejer är. Fy fan, skulle det dyka upp en SÖT karl skulle jag klart bli oroad. Det är inte så coolt med metrosexuella varianter. Fast för den sakens skull vill jag inte stöta på en ingrodd trästubbe med Helly Hansen och ETT par kalsonger, stripigt flottigt hår och dålig andedräkt. Den typen har vi redan gått igenom. Big mistake, men jag tog lärdom av det.


I told you, mothafucka, I´m one of a kind. Jag är förmodligen den du önskade dig vara. Du är ju uppenbarligen otroligt avundsjuk på mig som till och med har mage att hoppa på min person. Allt det du säger, säger mer om dig än vad det säger om mig. Du är och kommer att förbli nobody. Deal with it.
Du behöver alltså inte ägna mer tid åt att leka "lilla detektivbyrån" något mer, för jag har fan varken tid, lust eller ork.
Och allvarligt talat, hade jag varit intresserad av att veta vem du är så hade jag nog kommit på det nu. Du är bara inte intressant. Sorry.I just can´t get enough


 5 skillnader mellan en invandrare och E.T?
E:T såg bättre ut, lärde sig språket, kom ensam, hade sin egen cykel och framförallt: HAN VILLE ÅKA HEM!

På beställning av Alx, som fick mig att rågarva på jobbet av det fina sms han skickade.
Lite vardagshumor som säkert åtminstone EN idiot kommer att irritera sig på. Och glöm inte att oavsett vad jag skriver om, hurvida jag finns på jorden för att provocera människor osv, så är jag uppenbarligen jävligt duktig på det jag gör. Det är alltid bättre att vara hatad över något som andra önskar att de hade the guts att göra, än att folk inte pratar alls. Så länge ni snackar, så finns jag. Just det. Det blir ingen snara knuten i något träd här inte. Jag livnär mig på kommentarer som egentligen ska vara pikade som giftnålar i bröstet, men min karaktär är alldeles för stark för att inte motstå det. Det borde ju du veta, som har gått i min klass och känt mig så pass länge. Utifrån detta antar jag att det kommer mer skit ur munnen av vad som kommer ur röven.


I got life Jag pratade med min käre mot igår och lovade mig att hon skulle försöka ta sig ner hit och hälsa på mig. Hon är trots allt den som alltid håller vad hon lovar angående en sådan sak. Inte som andra som säger att de ska hälsa på men sen aldrig får arslet ut vagnen. Nej, är man trolovad till Orsa kan det vara svårt att klippa navelsträngen har jag lärt mig.

 Själv njuter jag av friheten i Göteborg där isnöade trähästar är utrotade. Hur underbart som helst och jag rekommenderar alla som jag känner något för, att göra något nytt med sitt liv och bara lämna den där jävla byn. Det finns ett liv utanför den där skithögen. Vissa bör också stanna där de hör hemma. Vissa vill uppenbarligen ägna resten av sitt liv åt att umgås med samma människor och hamna i samma gamla situationer som alltid slutar lika illa. Men jag vädjar till erat förnuft, faktiskt. Stick därifrån.

Hittills har jag uppfyllt de drömmar jag har och nästa steg är att dra till USA men det kommer att dröja ett tag. Omväxling förnöjer, som Malaco sa. Det är något jag dras till och beundrar: människor som vågar leva och se. Kom igen, vi blir inte yngre. Varken Botox eller ta ut batterierna ur klockar kan undkomma detta faktum.

---

Sandra, klart ni ska med till SRF för övrigt. Why not, liksom? Kosta vad det kosta vill.

Bring it on, BOB


 Efter timtal långa samtal med Per, Snickaren Bob or whatever, så kom det ju fram (återigen) att det knappt existerar några bilder på mig som inte är poserande. Nej. Så, efter några efterforskningar och så vidare kanske jag har lyckats plocka fram något. Och för övrigt kan det ju kvitta, vi kommer att ses någon gång. Det är spiksäkert, snickarn'. Annars blir jag besviken.
Jag kan knappt vänta tills vi knaprar koffeintabletter och se var det ska ta in oss i för diskussioner. Det blir skoj, jag lovar!

Sen har jag täckt över de personer som kanske inte vill finnas med på bloggen, så jag har gjort en svart ring över dem om ni undrar.

       

   

BAH, den sista.. Jag kunde ju inte låta bli. Och det är den enda som är ny dessutom.

Babbla babbla


Smeknamn - Bella (alternativt Bela). Eller Jabba the Hutt.
Piercingar - Jag har det lite här och där.
Tatueringar - 2.
Skostorlek - 38/39.
Är du kär i någon - Njet.
Dricker du - Jag dricker kaffe, te, mjölk, vatten, juice och cola.
Använder du droger - No waaay man.
Vilket shampoo använder du - Herbal esscenses.
Vilken parfym använder du - Har fan hur många som helst, men CK In2U är favoriten.
Gillar du att tvätta - Njae. Det är skönt med nytvättade och fräscha kläder, no doubt.Din första:

Operation: Jag var inte gammal då.
Första piercingen: I läppen när jag var 15.
Första priset: Oh, fuck. Jag var inte duktig nog. Fick inget.
Första sporten du började med: Konståkning, sen ridning.

Första husdjuret: Hundar, två stycken.

Första semestern: Pff, Italien eller Bulgarien?

Första konserten: Kan ha varit.. Bah, vad fan hette de? Något som mamma och pappa lurade mig & syrran på när vi var i höjd med en tax. Dvs vi var inte gamla.Just nu:

Äter du: Ingenting.
Dricker du: Kaffe.
Ska du: Fila naglarna. De är grymt långa nu.
Lyssnar du på: Degrade - Lost torso Found album rullar.
Väntar du på: Bättre tider. Nej, men grejerna jag beställt från USA.
Tittar du på: Det jag skriver.
Har du på dig: Kläder kanske? Eller 60 kg kött, eller en morgonrock.Din framtid:


Barn: Ja, som sagt. Jag ska jobba på två stycken men det lär dröja en stund. Än är jag för ung.
Giftemål: Nej. Det är faktiskt något jag inte tror på.
Karriär: Jag ska bli den absolut bästa behandlingsassistenten ever.

Har du någonsin:

Kysst en främling: Ja.
Tappat bort glasögon/linser: Nej, först måste jag ha några.
Brutit ett ben: Nej, peppar peppar ta i trä.
Rymt hemifrån: Shit, det var ju standard när man var yngre.
Röntgats: Ja, senaste i somras faktiskt. Var tvungen att kolla om det fanns glassplitter kvar efter en viss incident.
Gråtit när någon dött: Ja, jag ballade ur totalt sist vill jag minnas. Jag har nog aldrig varit så ledsen.Tror du på:


Gud: Nej, jag är ateist. Religion är uppbyggt på lögner och rövarhistorier och resulterar bara uti krig.
Mirakel: Nej.
Aliens: Haha, visst. Övre universum vimlar nog av små gröna gubbar med antenner flygandes på tefat..
Magi: Nej, men på intuition. Telepati? Vet inte. Kanske.
Himlen: Jag ser den, så jag vet att den finns men jag betvivlar att där uppe finns philadelfiaost och sniglar.
Tomten: Nej.
Änglar: Nej.Senaste:

Film du hyrde: Hyrde? Oh my. Jag har ingen aning.
Film du köpte: Vet ej.
Låten du lyssnade på: B.T.K
Låten du hade på hjärnan: Havet är djupt, havet är djupt. Nere på botten, här är det toppen, titta och njuuut.
Personen du ringde: Sofia.
Program du tittade på: SATC.
Personen du tänkte på: ;)Favorit:

Mat: Pappas grekiska paj, alltid!
Låt: Vet inte om jag har någon speciell favorit sådär. Har många och jag vill inte göra någon ledsen.
Sak att göra: Äta mat. Höhö. Eller rita av människor.
Dryck: Kaffe.
Bil: Ja, för jag är ju så vansinnigt intresserad av bilar..


 

Har du nånsin:

Ljugit för någon: Självklart men jag är rätt dålig på att ljuga och ibland kan det vara en fördel att kunna det. Ett minus med min personlighet faktiskt.
Varit i slagsmål: Ja.
Blivit arresterad: Haha, "arresterad". Nej, det har jag inte. I´m a good girl.Antal:

Gånger du varit kär: En gång.
Gånger ditt hjärta brustit: Men fjanteri. Många gånger.
Hjärtan brustit på grund av dig: Oh, ännu svårare. Ingen aning. Förhoppningsvis inte så många.
Personer från grundskolan du har kontakt med: Grundskolan?
Ärr du har på kroppen: Jag har ett i huvudet sen jag ramlade in i ett element för ett par år sedan, tre i handen efter incidenten i somras, ett mitt på röven efter att jag tog bort det där jävla födelsemärket och ett på vaden efter att jag bar en sopkasse där det stack ut en pigg från ett trasigt glas som jag körde rätt in i benet.Senaste:

Tidning du läste: Korsordstidning.
Personen du fick mail av: Mamma.
Personen du fick brev av: Mormor.
Personen du fick sms av: Sandra - sounpretty.blogg.se
Saken du köpte: En tröja igår.Övrigt:

Vad har du gjort idag: Allt möjligt. Löst korsord, pratat i telefon, plockat undan, diskuterat, ätit osv.
Hur tidigt stiger du upp: Oftast 8 eller halv nio. Eller kvart över fem.
Gillar du att slåss: Nej, varför skulle jag? Det är inte ens roligt att slå på saker längre.
Vad ska du göra ikväll: Träna.
Är du seriös: När jag orkar.
Var har du ont: Nacken. Mina kuddar är waaay too platta.
Använder du hårspray: När det behövs.
Kan du stå på händer: Ja, jag kan stå på benen också. Tadaaa!Ovettigt:

Gillar du ketchup: Alltså, jag äter ju inte enbart ketchup men vid sidan av korv går det la an.
Är du glad nu: Ja, why not? Jag började dagen med rågarv.
Var du glad igår: Ja, igår var jag faktiskt i mitt esse.
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Ja. Soffipropp.
Stockholm är: Bra skit det där! Helt klart en underskattad stad.
Kan du sjunga: Typ inte.
Mer värt än guld: Friheten att göra precis vad man vill, när man vill och hur man vill. Vad andra säger, är av samma värde som en femöring.
Spaghetti eller makaroner: Äh, pasta som pasta.
Ett land jag helst vill besöka: Just nu USA.
Påsar: under ögonen är inte så tjusigt.
Ska bli skoj: Den dag jag vinner miljonen.
Ska inte bli skoj: Den dag jag fyller 65. Jag ser verkligen inte fram emot att möta bingobrickan och särskilt inte i permanentat, krulligt hår.
Sparar till: Allt och inget. Jag sparar så att jag en dag kan slösa.


Nå?


 Spotta ut legobitarna någon gång. Du har ju avslöjat nog mycket om dig själv, så var god presentera dig. Jag kan enbart komma på EN person som kan orka vara så här dryg. Jag beundrar verkligen din person som var och vartannat är trevlig varvat med otrevlig. Och jag fattar fortfarande inte om du är ute efter att provocera och göra dig osams med mig eller om du bara har ett väldigt tråkigt liv (ja, vad annat kan man ha i Mora?) Det här är väldigt primitivt och nu börjar det bli långtråkigt. Allvarligt talat, vad är du ute efter?

SRF 2009


 Bah, jag vet inte om jag ska till Sweden Rock i år. Det är sällan bra band som spelar, men det finns ändå klassiska och hederliga band som spelar. I år är det Twisted Sisters som lockar och det hade varit roligt att se dem innan de knall och fall trillar ihop och dör. Då är den chansen förbi sen. Sen är det ju som sagt festivalkänslan som är själva grejen. Kom igen, folks. Åk med mig! Visa er lite spontana nu! Jag har tält. Höhö. Och toapapper. Blir ni lortiga, får ni bada i sjön.
KOM IGEEEN NU!

 
En liten okänd krabat med söt outfit.                                     Jag och Micke. MAN HAR ROLIGT DÄR VA'!

Bilder från 2007.

Anonym i mitt hjärta


 Haha, man blir "nästan" taggad av lite tjaffs. Det känns som att återuppleva högstadiet. But hey, don´t fight me on this one. Oavsett vad jag tycket om invandrare, cp-skadade, homosexuella ow whatever, så kommer jag inte att göra fler upplägg om det. Jag menar, du är ju här för att enbart provocera och kolla hur långt du kan ta mig. Inte särskilt långt. Jag har rättfärdigat det med rasism, inte för din skull, utan för min egen därför att du nästan lyckades få folk att tro att det var som du sa men jag hann rätta till det.
Du kan leta småfel på mina formuleringar eller be mig skriva korrekt, but I really don´t care. Jag behöver inte bevisa någonting, såvida jag inte vill det och jag är själv den som avgör det. Även om jag svarar på dina idiotiska (verkligen idiotiska) kommentarer, så gör jag det för att det är delvis roligt att se hur du uppfattar det jag skriver. Uppenbarligen läser du det du vill läsa men det här är lite som en skola att lära sig formulera saker på rätt sätt, vilket jag kanske inte alltid är bäst på men jag kommer garanterat att bli det så länge du ger upphov till det. (Okej, läge för ett leende här.)
Btw, "cp" är ett gammalt uttryck, även om det är en skada som människor lider av, men det är något man använt som skällsord i flera år och det är svårt att växa ifrån sådant. Jag växer mycket på längden va' men jag leker fortfarande dadda, hink och spade. Lär väl du ska veta, som sitter i samma sandlåda.
Och det jag har lärt mig om dig under dessa 6 dagar, är att du vet i princip ingenting om vad du pratar om. DET är humor.
Sen att du var tvungen att skriva "att min syster hade nämnt hitler, och inte du" var för att jag ska börja undra ännu mer vem du är för att då MÅSTE du ju verkligen "känna mig".. Haha, det kvittar vem du är. Du är ju ändå bara här för att driva med mig och det är faktiskt ganska roligt. Inte Sasha Mesic roligt kanske, men ändå roligt. Lite "nyckelpigan" på Gröna lund. Så keep going! Billig underhållning har ingen dött av.
Glad alla stjärtans dag, min bäste vän Anon.

Fredagen den 13:e - Here it goes


 Okej, jag började dagen med att spilla ut mjölk. Det här är en sådan dag där jag egentligen borde stanna hemma och dra täcket över huvudet. Skrockfull som jag är. Sen brände jag vid vällingen så pass att den inte gick att äta, så jag gjorde en ny omgång. Då spiller jag ut hälften. Nej, jag överdriver inte. Det är inte bara hopplöst, det är vardagsmat.
 Maja berättade för mig nu över morgonkaffet att hon har upptäckt en sak med min personlighet, inte något som hon irriterar sig på men som hon ändå har lagt märke till. Det är att jag som sagt, har en väldigt dålig kroppsuppfattning eller bara är allmänt jävla fumlig med saker. "Dålig kordination", som hon säger.
Det är inte sällan jag spiller ut något, tappar något i golvet eller är helt blåslagen för att ha slagit i en jävla dörrkarm, bordsskiva eller någonting. Att jag är kvick i min rörelser, precis som om jag skulle ha spasmer.
Jag har inte alltid varit sådan. Jag hade en tjejkompis en gång som var precis likadan och jag vet att jag kunde irritera mig på henne ibland för det men nu ser jag dess charm. Man blir kanske som man umgås ändå. Jag började skratta som aldrig förr, bara för att Maja konstaterade detta. Jag menar, dess charm har att göra med att man kan skratta åt allt elände efteråt.
Så, vi får väl se hur den här dagen slutar. Mjölken lär inte vara det enda som ska komma i vägen för min fumliga tillvaro och inte vällingen heller. Ja, jag dricker välling! Och fan vad gott det är.

Igår för övrigt, satt jag och löste korsord då svenska formuleringar kan bli grymt lustiga att läsa. Det stod: "Det som är blått runt ögat" och jag tänkte att de ville få ett specifikt namn på en ögondel, så jag frågade Gane vad det kunde vara: "Den kallas blåmärke." Maja säger: "Nehej du, det heter Max Factor." Ah, är de inte underbara? Svaret blev såklart: "Tiran". Jag var bara för trög för att fatta det.
Bilder kommer upp ikväll.

RASIST-BELLAS BEKÄNNELSER


 DOCK ska en sak bekännas från min egen sida. Det inlägget jag skrev om: A new Hitler, well needed, INTE handlade om att jag på något vis skulle stödja Hitlers struntprat om rent blod och ansåg sig och sitt folk som "de starka människorna som skulle överleva kriget" utan PRINCIPEN han hade: att rensa världen på skit, för att Hitler ansåg att världen höll på att mista sin moral. (NU, strunta i att jag nämner Hitler. Han råkade bara heta det. Låtsas som att det är Obama eller Ingemar Stenmarck som ansåg att världsmoralen gått åt fanders.)
Sen att Hitler själv var en jävla galenpanna som ville få syrianer, judar och dylikt utdöda för att de var av "fel" ras, är en helt annan sak. Jag stödjer den inte för fem öre och i det inlägget framfick det kanske inte så tydligt, trots att jag faktiskt påpekade att jag vädjade till erat förnuft att ni inte skulle ta rubriken ordagrant.
Det jag menade var att som det ser ut i dagsläget, är människorna nästan helt utan moral och gör helt galna saker. Det är som att vi lever i en miserabel värld av anarki, där folk mördar varandra för nyaste stereoanläggningen eller för brist på sysselsättning. SÅ vill inte jag att det ska se ut. Det handlar inte om vilket land man kommer ifrån, vilken hudfärg man har. Det är störtlöjligt. ALLA människor ÄR lika, men man uppfostras olika och det avgör vem du ska komma att bli.
"No child is bad from the first beginning,. they only imitate their atmosphere".
Mer sentimentalt än så här blir det fan inte, men helt klart värt det för att rättfärdiga detta missöde.
FATTAR DU NU, din trångsynte fan "anonym- in- my- ass"?

Det var väl själva fan.

Rasist- Bella


 Vilken kalabalik det har varit på den här bloggen de 5 senaste dagarna och allt har vi att tacka en liten stackare med alldeles för mycket fritid och alldeles för lite fakta, sittandes på en säkert obehaglig kontorsstol någonstans i Dalarna och som dessutom påstår att vi skulle ha fikat. Det är knappast troligt, för att så trångsynta människor går inte att fika med.
Den här menlösa människan har fått en hel bloggvärld att mynta ett helt nytt namn: Rasist- Bella.

Jag vill nu göra klart en gång för alla att så är inte fallet. Jag är varken rasist, nazist, nationalist. Ingetdera.
 

Det hela började med att jag skrev: "Jag jobbar nästintill bara med invandrare och de är faktiskt väldigt duktiga." Det är bara en grym analytiker som kan misstolka den meningen och göra den till något fult. Jag skrev det för att uppmärksamma trångsynta människor om att invandrare inte bara slinker in på ett jobb för att reta upp sysslolösa och lata svenskar, utan för att de har kompetens för ett arbete.
Dessutom är min DRÖMRESA att få resa till Indien och för att resa till just Indien krävs det att man är jordnära. Dit åker man inte på en charterresa för att festa till och leva loppan, utan för att uppleva en helt annan kultur och miljö. Det är vad jag anser åtminstone. Sen hur den här människan kunde dra upp något så konstigt som: "Man kan vara rasist mot specifika länder." Hur specificerar man? Är man rasist, så är man eller är jag helt ute och cyklar? Och vilket land är mitt specifika hatobjekt, för den som vet alltså? Jag vet nämligen inte själv.

SEN, det allra viktigaste: Jag pratar om invandrare och skämtar om deras svenska språk för att jag ser dem som vilken jävla människa som helst. Jag gör dem inte till utsatta människor. Jag skrattar inte åt dem, jag skrattar med dem. De är mina medmänniskor.
Så, in the end: Man är inte utsatt förrän man gör sig utsatt. Ju mer man pratar om att man inte får säga "invandrare" eller överhuvudtaget nämna dem, desto mer utsatta gör man dem. De som talar för hur fult det är att kalla någon "neger" eller liknande, försöker tala för invandrare och vara deras ryggstöd är ett bra sätt att få dem att tro att det är något fel på dem, för varför skulle man annars behöva så mycket sympati? Om man låter dem vara vanliga medmänniskor, så kommer det också att bli så. Jag vill vara lika lättsamma med dem, som jag är med mig själv. Ni vet, distans.


Och om det finns någon av de som följt uppbygganden av den påhittade Rasist- Bella, anser att det skulle finnas ens ett uns sanning i det "anonym" påstår, måste ju vara något dummare än jag trodde.

Det är allra roligaste är att den här människan "anonym" lika gärna hade kunna dragit upp att jag var en skoningslös massmördare från Egypten, jag menar.. Hallå, hur troligt är det?


Idioti #2


 Om jag tagit en fika med dig nyligen, måste det innebära att jag gillar dig.. mot alla odds. Om inte du tänker lägger korten på bordet, så stannar diskussionen här. Jag pratar inte med fegisar.
Men jag måste tillägga detta, så att du vet vad du har för "rättigheter": du har mitt nummer och du känner mig uppenbarligen på ett eller annat sätt, ring mig och ta diskussionen där eller också stänger vi dagiset för säsongen.
För om det enbart handlar om hurvida jag är en rasist eller inte, så hade du väl för fan kunnat ringt mig istället än att fjanta runt här? /Off.

Idiotin fortsätter


 Lär dig stava, sa den som särskrev. Ja, norrmän. Nöjd? Negrer skrev jag enbart för att irritera dig ännu mer. Det här är ju så sött att jag får hål i tänderna. Mina kommentarer under så många år? Ja, under tonårsupproren måste du prata om. Man växer under åren och resten har med gammal omogenhet att göra. Jag kan omöjligt vara rasist. Jag känner det liksom inte det ordet i hjärtat. Och du pratar om 6-9 år. Vi är alltså inne på början av 2000-talet. Mycket har hänt sen dess och du har ju uppenbarligen legat under is under några år också. Det här är något personligt. Det handlar inte om hurvida du tror att jag är rasse basse eller inte, utan du tycker inte om mig bara.  Det köper jag gärna för småpengar du, för jag gillar dig säkerligen inte heller. Vilken snyftis. Och om du nu är så straight up, så varför är du så full i skit och inte kan lämna ett namn? Dvs att du själv anser dig vara nobody. Fine, så känner jag också. Dra något gammalt över dig.

Home-made morality


 Ja, nej. Det är helt enketl slöseri med tid att försöka argumentera med folk som inte fattar. Hur det än är, så vad du än säger så säger allt det här mer om dig än vad det säger om mig. Och för sista, slutskjutna gången; Jag är inte rasist, varken mot norskar, serber, NEGRER, judar, amerikaner, kineser eller för all del svenskar. Nej. Jag är emot religion däremot men det gör mig till ATEIST, inte RASIST. Ah, man måste läsa på vad de olika benämningarna egentligen symboliserar men kul att du läser min blogg i alla fall. Synd att du knappt fattar hälften. Du kanske lär dig så småning om. Och vad i hela friden har Sandra med det här att göra? Okej, tvestjärt. I´m Hitler och du är Fredrik Reinfelt.

Bah, jag har jobbat idag. Tiden gick jävlgt fort. Tjoffs tjoffs tjoffs sa det bara. Jag jobbar imorgon och på torsdag, sen är jag långledig. Förhoppningsvis. Jag ska shoppa baggyjeans med Fia och förhoppningsvis Carro. Sen vill jag dra på bio, med eller utan sällskap. JAAAAAN?

Bara för den slutgånga idiotin som härjat runt här, så måste jag kolla på Sasha Mesic. Ingen klår honom. Måste fixa trosskydd bara, så att jag slipper kissa i byxorna.

Ärketönt deluxe


 Ey, "menlösa person" (oh, i like that name) ge mig din mail, så kan jag skona omvärlden från detta ack så banala upplägg av tjaffs. Samtidigt måste jag få min chans att sparka på dina kommentarer som inte har någon som helst substans. Jag vill rentvå mig själv, så att säga.
Flera inlägg av mig som är rasistiska? Ah, bristande kunskaper i svenska där. Jag utgår antingen ifrån att du inte kan läsa eller också så fattar du inte innehållet av bloggen (ta't lugnt. du är inte den enda som inte förstår dig på ironi). Och om så är fallet, så hänvisar jag dig till Mora tidningen eller Metro. Lättläst, menlöst och innefattar inte den ironi som min blogg har. Jag drar upp otaliga skämt om de jag bor med och skriver precis som de uttalar vissa saker, vilket är otroligt jävla kul många gånger. Precis som de driver med mig när jag försöker prata på serbiska. Invandrar-svenska är en mycket svag länk hos mig. Jag nästan kvävs av garv nästan jämt och det är inte mobbing, det är humor. I guess you are very much of a torrboll själv.
Ge mig gärna något konkret som kan få mig att anses som rasist. För faktum är att jag konstaterat att nazikulturen är stendöd och sörjer inte med den för fem öre. Och återigen, skulle jag verkligen bo här med invandrare om jag vore rasist? Öh, ringer det någon klocka eller?
Och tro mig, jag har grund för det jag skriver om de sk invandrarskämten, om det skulle vara det du hakat upp dig på.
Nej, do din jevel. Do ska inte läsa den do inte fattar. Hajdo!


Och Sandra: jo, mina armar är visst 1.50 cm långa. När jag står i spegeln är jag helt övertygad om att de kommer att hänga i marken en vacker dag. Det dröjer inte länge förrän jag står med böjda knän och låter: Ah oh oh oh! Och kliar mig på huvudet, som den apa jag är. Inte undra på att jag välter ner allting. Jag har en jävligt dålig kroppsuppfattning.

 <--  Bananer till apor.

Tidsfördriv


Ditt namn? Isabelle Annika Wesström.
Hur lång är du? 178 cm varav vardera arm också är 1.50 m. Långa kroppsdelar är en fördel till höga vråer.
Spelar du något instrument? Jag tog lektioner i keyboard som yngre, men nu plinkar jag mest bara ibland. För det mesta spelar jag trummor på låren eller ett bord.
Är du hungrig? Alltid.
Vart befinner du dig just nu? I mitt rum.
Biter du på naglarna? Ibland. Speciellt om jag är uttråkad.

Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Jag har gröna kalsonger med hulken på. Nej, det har jag inte.

Har du några husdjur? Nej, men fan vad jag saknar katten jag hade förut. Katten som lyssnade på tilltal och åt ostbågar, var fet och skrek när jag sjöng.

Är du singel? Definitivt, alltid. Jag vet fortfarande inte om jag är relationstypen. Det är alldeles för kravmärkt. "Du får inte, du måste, varför gjorde du.. bla bla". Att ge någon tillfället att bestämma vad jag ska göra på mina lediga dagar och kalla allt mitt för "vårt" är helt klart inte min kopp te.

Vem är snyggast? Vilka står i ringen? Nikki Sixx är fett het asså. Jason Lewis är också jävligt snygg, men enbart i serien SATC när han har långt hår.

Vem vet mest om dig? Jag. Resten av världen är experter på att misstolka. Jag måste vara urdålig på budskap.

Vad vill du ha just nu? Alltså, jag har tänkt på brownies mest hela dagen. Want some, want some.

Rädd för? Insekter och närhet.

Har du körkort? Det här ska bli skönt: JA! Det har jag!

Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Jag vet inte, men säkert Bosse eller Kjell-Erik.

Sjunger du? Ja, i duschen.

Har du haft sex med fler än 1 person på samma gång? Eh, nej...

Grönan eller Liseberg? Vad fan, de har ju sin charm båda två..

Vad sover du i? En jätte t-shirt, oftast.

Favoritdryck? Kaffe! Ingenting som är för sött i alla fall. Saft och läsk går fetbort, förutom Coca Cola. Öööh.
Sov du ensam inatt? Tänka sig, va! 

Vad gjorde du kl 08 imorse? Drack kaffe, fan.

Vad gjorde du för 15 min sen? Drack eftermiddagskaffe med Maja och Gane.

Vad var det senaste någon sa till dig? Maja sa: "Jag ska starta ett eget företag. Jag ska sälja smörgåsar."

Druckit idag? Ja, urin. Nej, apelsinjuice.

Vad är det för väder hos dig nu? 2 plusgrader och inget nämnvärt.

Godaste glassmaken? Choklad!

Drömmer du mardrömmar? Nej då, bara om dagen varit väldigt intensiv eller om jag haft en livlig diskussion med någon.

Vad ser du om du tittar till höger? En jättesäng, skräp, kläder, tv och vad är det där? En dörr till himlen?

Favoritgodis? I´m a candy-gal. Choklad i alla dess former! Okej, inte med kakao över 60 %.

Längtar du mest efter just nu? Långledigt, party, folk, resa, shoppa.

Vad väntar du-/önskar du händer dig om 10 år? Jag hoppas att jag har utbildat mig till behandlingsassistent, flyttat till USA och sett Fredrik Reinfeldts begravning på ettan.

Saknar du någon nu? Mormor, alltid mormor.

Vill du ha barn? Ja, jag ska försöka bygga två stycken. Det lär ta sin tid, dock. Måste hitta bra gener. Break a leg, Bella.

Längtar du till din nästa födelsedag? Nej. Ålderstecken är inte så förtjusande att jag måste längta framåt.

Är du snäll? För det mesta. Dock inte under stress eller runt negativa människor.

Är du blyg? Ja, i vissa situationer är jag väldigt blyg. Fast personen att skåda detta fattar inte det utan tycker mest att jag är weird. Jag är dålig på hantera obekväma situationer.

Tycker du att du har fin dialekt? Jag hade fin dialekt, innan jag packade mitt arsle hit till Göteborg där jag bara måste prata mer rikssvenska. Dala-dialekten har verkligen sin charm. No doubt!

Har du spytt i någons knä? Nej, faktiskt inte. Inte ens i mitt eget.

Tycker du om fester? Ja, det beror ju på vad det är för folk. Parmiddag? HAHA, nej tack.

Är du modig? På vissa plan. Inte när det flyger harkrankar i taket, dock.

Har du använt någon hårprodukt idag? Hårnålar skapar ett bo i huvudet på mig.

Har du bråkat med någon idag? Hm.. Nej, men klockan är ju bara 17.00.

Vad har du för planer till helgen? Bio, förhoppningsvis.

Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 20.
Brukar du bada i sjöar om somrarna? Inte så ofta, nej. Även fast jag vill, så blir det bara inte av.

Vem får en kram? Haha, vad fan äre för jävla frågor?

Vem får en puss? Se övre.

Brukar du läsa horoskop? Ja, det händer. Fast den har ju lovat mig guld och gröna skogar länge nu. Och jag har fortfarande trasiga skor, för små kläder och långt kvar till miljonen.. Jävla bedragare.

Sprit, cider, vin eller öl? Nej.

Kan du baka bullar? Jag har aldrig bakat bullar i hela mitt liv, men det kan jag säkert. Jag kan ju läsa en kokbok, så wtf.

Bläck eller blyerts? Bläck. Det som en gång var sagt, förblev sagt.

Katt eller råtta? Katt äter råtta. Jag får alltså båda.

Hund eller katt? Hund äter katt, fast nej. Inte här. Jag gillar katter. Hundar är tafatta och tittar konstigt på en när den inte får som den vill. Som en karlslok typ.

Vad såg du senast på tv?
Fresh Prince in Bel-air. Hela den serien vill jag ha till ägo. Den får mig alltid att skratta.


   jason lewis är fett snygg ba 

Världen kryllar inte precis av snyggingar och jag har verkligen olika smak för vardag, men jag känner lust när jag ser dessa herrar. Haha. Män i långt hår är visst en svag länk hos mig, ah?


Hell is other people


 På det sätt jag skriver låter det rätt rastistiskt? Ja, för dig som inte visste det som bor jag tillsammans med två människor ifrån Serbien. Där tycker jag att det säger rätt mycket om hurvida jag är en rasist eller inte. Men, dagens samhälle kräver fan en lapp på jackan "ej rasist" för att folk ska fatta. Inte ens en textrad från nationalsången är tillåtet. (DRAR EXEMPEL)
Snälla, det finns värre problem i världen är att haka upp sig på enstaka formuleringar som ska måsta tolkas. Om jag hade yttrat mig någonting om att jag ville peppra japaner, strypa alla ryssar och våldta afganer, så hade du haft något att dra upp. Men nu är det inte så.
Förresten, "anonym" står för menlös person. Så vill du vara någon, kan du lika gärna stå för vem du är, eller så är det så pass illa att jag känner dig.
Hej då!

What up med alla negativa människor? Gårdagen hade ju bara ett härligt utbud av det och det verkar den här förbannade måndagen också ha. Dra något gammalt över er, gräv ner er eller för all del häng er. Mig kvittar det, men kom inte till mig med negativ energi. Den slår bara tillbaka på er.

Fuck you, va'


 Det är underbart med människor som bara måste gnälla. Jag jobbar med invandrare som har bott i Sverige allt från ett år till tio och trots att de kommer från helt andra förhållanden till, speciellt när det gäller gamla människor och deras sätt att ta hand om människor överlag, så är de otroligt mångfacceterade och många av dem är definitivt bättre än svenskar, liksom mer ambitiösa. Jag ville mest poängtera det, så jag var inte direkt ute efter att knuffa på dem för att de skulle vara invandrare. Jag "står på deras sida". Men jag antar att du inte var bright nog att fatta det eller också är jag bara väldigt kritiskt till kommentarer från "anonym" där man antar att någon är ute efter att vara uppkäftig. Ett namn, tack.

För övrigt har jag haft jävligt roligt på jobbet idag. Har bakat Bela alá Snoddas. DET NI! Det ska få gubbarna att storkna.

Wanna do something drastiskt


 Nyligen hemkommen från jobbet. Det har gått strålande. Jag jobbar nästintill bara med invandrare och de är faktiskt väldigt duktiga, eller ja. Några av dem i alla fall.
Det enda som är "negativt" med att jobba är att man tvingas titta på Melodifestivalen, för det är något alla andra vill se. Jag kunde lika gärna gräva ner mig i en grop och bygga hus åt kottar. Jag vet inte när senast jag upplevde en "okej" låt på melodifestivalen. Det suger ta mig tusan hela vägen upp till Gudarnas dalar. Men det är väl något man får bita i och skaffa sig hål i tänderna.
Jag pratade en snabbis med Jaan idag också. God, det var länge sen. Han har fått egen lägenhet och det ska bli kul att se hur han har det. Som fucking jävla vanligt när vi styrt upp ett möte av någe slag skall det dyka upp något. Alltid. Jobbar inte jag, som jobbar han och vice versa men en dag kommer det ett sammanträffande. Tron't du?Piss, skit och Greta i ladugården


 Igår när jag kom hem och gick in i köket tyckte jag att det var något som var konstigt. Varför ligger kranen på bänken och varför ser hela köket ut som om gestapo invarderat Polen? Då hade kranen gått sönder och det hade sprutat vatten. Som tur var Gane hemma och hörde hur det började pysa någonstans och då hade slangen gått sönder, precis efter att jag gått hemifrån. Så för tillfället får vi hämta vatten inne ifrån toaletten men givetvis inte UR toaletten (jag vill bara poängtera detta) och jag känner mig som en jävla bohem som kommer med en hink och ska hämta vatten ur brunnen.

Återigen ringde telefonen i morse kl 7 (fast jag hade telefonen på ljudlös och hörde inte detta), så självklart, trots att det finns en vikarie- lista på vilka som kan jobba just den här helgen och de är ungefär 20 st, så svarade ingen av dem och de ringde mig istället. I´m sorry, jag är väldigt schysst och brukar ställa upp men jag jobbar redan idag, kväll. Jag orkar inte slita häcken av mig i 13 timmar för att IDIOT-människor som skriver upp sig på en lista och sen ändå skiter i att svara för att de inte orkar kliva upp och jobba som vanliga jävla människor. Jag sitter just nu och tuggar på en rad svordomar som jag lätt skulle kunna spotta på någon av de här 20 idioterna.
Jag kan inte rädda situationen jämt. Jag har redan gjort det en gång den här veckan. Jag känner att min fritid jag har utöver jobbet är värd att ta vara på. Jag klev fan upp 8 bara för att hinna ta det lugnt innan jobbet och göra saker som jag inte hinner med ikväll. Vem fan ringer och sjukanmäler sig på morgonen? Man vet långt innan det om man kan jobba eller inte. Oansvariga jävlar.

Coco nuts


 När jag skulle gå till jobbet idag, runt halv ett snåret så hade jag inga planer på att titta ut genom fönstret och kolla in vädret och klä mig efter den. Nej. Så jag satte på mig ett par tygskor som är som stövletter (dessa är inga converse, nej) och dessa har jag använt flitigt under vintern och klarat med galant utan problem.
När jag väl kom ut så var det i princip bara slask och det var blött jävlar i min själ. Det som händer är att jag blir dyngsur om fossingarna (självklart) och jag konstaterar att jag nog inte är så smart som jag ser ut. Vem fan bär tygskor i februari?
Ännu en gång, ännu en dag där jag tappar allt i golvet och sullar. Det är helt och hållet en spånskiva jag bär på ovanpå nacken. Applåder.
Annars har jag myst med de gamla idag, plockade fram chips och choklad så att de kunde gotta sig lite en fredag. De var tacksamma och lugna.

ORSABOR: jag har planer på att dyka upp den 27 februari och åka hem igen den 2:a mars. Låter det bra elle? Jag har ju redan varit smart nog att tacka nej till jobb den helgen, så nu ska vi fan dra på oss skidorna och åka vasaloppet. Eller också bara titta på medan idioterna gör det. Eller också låta bli helt. Whatever. Blin't dä bra, så säg.

Alla hårsäckar har sin egen politik


 Mitt liv består av flera "med reservation för ändringar". Omväxling förnöjer och jag var inte helt nöjd med min förra design. Den var intetsägande och opersonlig. Den här gången är jag lite mer personlig. Den där munnen är min, alltså en liten profilbild kan man säga. Det kan inte bli annat än jag alltså, sen ville jag behålla mitt budskap som säger att det du gör kommer trefaldig tillbaka, no matter what.

Så, vad jag har sysslat med hela dagen är allt från att ta den där jävla fikan till att tränat.
Jag och Gane drog ner på stan, snackade lite med varandra tills jag inväntade Jimmie. Vi gick vidare till Java (ett sunkigt café), drog en kopp kaffe och en "kärleksmums" som det så fint hette. En mockaruta brukar jag kalla dem. Aja, sentimentala jävlar. Hur som haver, jag och Jimmie sprang runt på stan och köpte en impulspresent till Olga som bestod av en rosa rockring. Ah, egendomlig liten present fick hon men den kommer säkert till användning. Den är grym att använda om man vill träna lite lätt hemma.
Happ, sen drog jag och Maja till Olga och tränade på ett gym där. Stretchat har jag gjort vill jag lova. Jag känner att jag gjort det. Det börjar synas lite på överkroppen att man börjat röra på sig. Svagt träder ett par muskler fram. Det är asballt, för jag har aldrig haft några förut. HÖHÖ.

Ah, någon inspirerade mig att inhandla ADvokado. So I did. Det blir en brakfrukost imorgon!
Sen jobbar jag hela helgen. Har alla noterat detta? Bra, då går vi och lägger oss!


Speedfreak


  Jag har funderat på en sak. Någonting som jag bara inte begriper mig på. Om två människor som är tillsammans och har varit ett tag eller längre, till slut inser fakta: det fungerar inte längre, vi har växt isär eller ett problem har dykt upp, varför fortsätter man gång på gång, år efter år att försöka reparera det? Av vilken anledning? Låt säga att man umgås mindre, bråkar mera, sexuell spänning saknas and so on, så kan man inte vara kär längre. Varför lämnar man inte det förhållandet, tar sig i kragen och går vidare? En gammal trygghet man har, tvåsamheten, att vara säker på att man har någon, är det verkligen viktigare än att vara riktigt lycklig? Man kan ju omöjligt vara särskilt lycklig om problemen aldrig löser sig, trots att man gjort otaliga försök och man inte längre har den där kontakten som är ACK så viktig om man ska involvera sig med någon. Det finns så många som gör så här och jag vill veta varför man gör så mot sig själv? Är man inte värd mer eller vad är det frågan om?
För att sanningen är; det kommer förmodligen aldrig lösa sig om man inte går två skilda vägar, inser fakta och försöker skapa sig ett eget liv UTAN att bli en bitterfitta som bara snackar en massa skit om den andra.
Enligt mig ska man sakta ner och försöka hitta den där someone special och inte bara hitta någon.
Det är verkligen helkasst. Man måste verkligen känna sig ensam om man lider av det här typiska förhållande-syndromet.
This is halloween


 Ah, en sak är säker: ju mer skit man pratar om någon man känner och har någon sorts relation till/har haft, desto mer kan man vara säker på att man fortfarande gillar personen. Det är så sant som det är sagt. Tycker man verkligen ingenting, säger man ingenting. Desto mer hat, desto mer kärlek. Eller hur? Ja. Därför anar man ju direkt ugglor i mossen.. Kan vara värt att tänka på. Många tror ju att: Ja, men ju mer skit jag snackar desto mer övertygar jag alla andra om att det är så jag tycker. Där rök du allt på en nitlott.

Igår var jag på stan och inhandlade två linnen. Ett porr-rosa (dvs motsatsen till baby-rosa) och ett av de fulaste linnen jag någonsin skådat. Jag var bara tvungen att köpa det. Så fruktansvärt typiskt mig. Det finns inte ord för det. Om ni inte håller med, får ni gärna framföra det men kolla in det här:

 

Dessutom fick jag en jävla pin mitt i allt också. Haha, underbart med nödvändig humorshopping ibland va'!

I ain't perfect, but you ain't either


 Idag har jag verkligen gjort valuta för pengarna jag tjänat. Jag var på en helt ny avdelning och jobbade med en tjej som också var vikarie, från Kroatien. Inte utbildad, men har jobbat och kan rutinerna men hon hade ingen aning om hur man skötte barriärvården. En tant hade fått magsjuka och den här stackars kroaten slaskade runt med allt och gick ut med handskarna hon hade avföring på och spritade inte rent efter sig, hade ingen taktik när det gäller att ta bort lakan eller kläder utan att förvärra saker och var bara allmänt osmart. Då ryckte polis-Bella in och tog över. Vad fan. Så jag sprang runt överallt där hon hade varit och spritade, torkade, tvättade (för att hon vägrade) rent allting. Ah, what a fucking mess. Sådant här ska de fan kunna om de ska jobba. Men nej, här får man betalt för att sitta och äta kakor. Förresten satte hon en tröja ut- och in, bakochfram på en tant, varpå jag påpekar detta. "Äh, hon ska ju få en tröja över. Så det syns inte." KE?! Ja, för det är ju så oerhört behagligt att ha tröjan felvänd gånger två, eller hur?
Det värsta av allt: hon lyssnade inte på mig, någonsin. Henne vill jag inte jobba med igen!
Vad är det med folk? Jag har gjort fler upptäckter som tyder på bristande kunskap och ansvar hos fler av alla arbetare. Så oerhört tråkigt. Nu snackar jag om de yngre som jobbar.. Nej, så ser inte min vård ut. Nej.

Säljare - vet hut!


 Alltså, att gå på stan är fan ett av det mest intressanta saker man kan sysselsätta sig en ledig dag på. Jag sprang runt som en äggsjuk höna i tre timmar, varav jag lämnade en halvtimme av dem till NORDEA-banken. Är det någonting jag avskyr, så är det att vänta. Kärringarna som stod i vid diskarna var så söliga och struliga att jag nästan gav upp men skam den som ger sig. Det fanns stolar man kunde sitta och vänta i som var i likhet med rullade rån. När jag satte mig fastnade nästan röven i en grop och en dam var på väg att sätta sig bredvid mig då jag råkade snörvla till (den ihållande och älskbara förkylningen) och hon flyttade fem stolar bort. Vad fan, jag är som spetälsk. Så därför har jag kommit på vilken fördelen med förkylning är: folk har en tendens att lunka på att snigelfart på stan med sina körviga ben medan en annan hoppar längdhopp mellan dem och sen uppstår en sådan där kloss, som har fått hela stadstrafiken att stanna upp. För att komma förbi dem utan att hoppa stavhopp så ska man passa på att hosta. Min hosta är precis förkylingsaktig, sådär läbbig liksom. Och då flyttar folk på sig, för att alla tänker samma sak: AAAH, smitta inte ner mig! Move then!
Happ, jag sprang vidare efter bankjäveln hur som helst och möter sådana där dryga människor som ska börja prata om deras produkter. Ni vet, säljare av alla slag. Så dök en snubbe upp. Nej, sa jag. "Men känner du till oss?" Nej, jag är förkyld. Han gick liksom bredvid mig en bra stund trots att jag ökade på farten från 30 till 60. Sen sa jag: Alltså, jag är verkligen jätteförkyld. Han säger: "Ja, men det är lugnt. Jag har 38 graders feber". AAAH, kom inte nära mig! Sen sprang jag iväg. Vilken nolla...

Älskar, älskar inte

Enligt mig!

Favoritserie: Fresh prince in bel-air (den funkar alltid, oavsett om det pågår krig), Dexter, SATC. Sen är jag lite av en serie-typ faktiskt. Måste bekännas, så det finns bra många fler serier jag gillar.
-Icke favorit: Reality-serier, typ Paradise Hotel, Big Brother, Svenska charterresor och trams trams.
Favoritfilm: Butterfly effect, Seven, Saw 1 och 2, The chainsaw Massacre, No country for old men. Jag gillar tortyrfilmer, tydligen. Splatter, "biografier" eller thrillers. Det är genrer jag nästan alltid kan lita på. Sen finns det miljoner andra filmer jag gillar.
-Icke favorit: Jag förstod mig inte på Zodiac. Jag gillar inte heller "komedier" som Zoolander eller Jim Carrey. Fan, jag dör hellre.
Favoritmusik: "Allt som får danstarmen att rycka". Typ gamla rockhits (beror lite på). Jag har en viss förkärlek till Guttural Secrete, Deranged och Degrade inom döds-genren men också Tom Waits, The white stripes (orginella men normala) många fler därtill.
-Icke favorit: Jazz, dansband, radio, ballader, eller något annat corny-vidrigt "varför-lämnade-du-mig-åh-självömkan-ab-". Typ Johnny Cash, Kent, Broder Daniel, Lars Winnerbäck.
Favoritgodis: CHOKLAD!
-Icke favorit: Jag är inte så förtjust i lakrits, fruktgodis (förutom zoo) eller skumtomtar, andra smaklösa fastnar-i-tänderna-godis.
Favoritkakor: Kladdkaka, lätt. Eller cookies (Ni vet de i choklad och nötter, halvsega. Finns på 7eleven). Swartzwald-tårta!
-Icke favorit: Jag är varken för wienerbröd eller "sju sorters kakor". Sådant är för torrbollar. Fan, ska det va' så ska det va'.
Favoritplagg: Jeans! Jag är svag för underkläder också men jag springer inte runt i rafset hemma en vanlig måndag. 
-Icke favorit: Hipsters: gotta tell you this. Det är ett plagg som åker på för att snabbt åka av. De är säkert skitsnygga och bla bla, men tänk dig en y-front i XS. Så behagliga är de. Jag gillar inte glatt-halkigt tyg heller.
Favoritkomiker: Eddie Murphy, Johan Glantz, Shaun "The man", Magnus Betnér (men han är tyvärr något enformig), Will Smith. Jag gillar sarkastiska, realistiska män och också folk som har svar på tal. DET gillar jag. Typ uppkäftiga motherfuckers med en "glimt i ögat."
-Icke favorit: Den där jävla Iglesias som bara snackar om hur fet han är och gör narr av sig själv. Booooring. Björn Gustavsson. Sorry, men så jävla urkul är han ba' inte.

Har jag glömt något eller någon?

I´m a rich bitch


 Förra veckan fick jag en massa årsbrev från olika banker hit och dit, sådana fond-aktiga brev som min mormor har varit snäll att fixa åt både mig och syrran sedan vi var barn. Där upptäckte jag också en fond jag inte ens kände till, så det för all del var en mycket positiv överaskning. Pengarna fanns på NORDEA, ingen bank jag använder annars och där fanns några fjuttiga tusen så jag ringde upp banken för att kolla om man verkligen gör någon vinst på att låta pengarna ligga där, eftersom att jag själv vet att jag aldrig i mitt liv kommer att sätta in pengar där (jag visste för bövelen inte ens om den) då jag frågade om man inte lika gärna kunde ta ut dem, sätta in dem på min nuvarande bank istället och han säger: "Ja, alltså. Du blir ju inte miljonär på dem och det är låg ränta." Nehej, ingen miljonär-Bella alltså? Jaha, men då sätter vi över dem på min bank så att jag en dag kan sätta sprätt på dem istället.
Som sagt, jag lägger undan en massa pengar nu så att jag en vacker dag kan resa eller göra någonting annat. Jag vill till USA först och främst. Typ ta en fika med Madonna eller Michael Jackson om han inte har fullt upp med att plåstra om näsan.
Och jag måste hitta en resvänlig kompis. Jag vet inte om jag har några. Ah, jag kanske kan köpa mig en.. Bra tips på vart elle? Pressbyrån brukar iofs ha bra utbud. PARTY!

Icecream man


 Woho, min dvd har gett upp. Jag har tydligen saboterat den med för mycket SATC. Visst, bilden fungerar utmärkt men det finns inget ljud och det gör ju typ hela filmen. Så, jag funderar på om jag ska ta isär skiten, hacka allt i småbitar så att den inte kan användas någonsin igen och sen kasta den jäveln. Efter det ska jag klappa mig själv på axeln och säga att jag gjorde ett bra jobb och inte alls är särskilt dramatisk av mig.
 Well, I´m gonna fight this fucking cold och städa, röra på mig. Jag skiter i om jag ska snora ihjäl mig. Det kan ju vara värt det. Jorden ska ju ändå gå under om 4 år, så jag tänkte förtidspensionera mig och leva loppan.
Idag är det en sådan där dag där jag har ner allt och är fumlig. Jag tänkte snorta nässpray när jag var så mest täppt och vad händer? Jag tappar den i golvet och den går i tusen bitar. Det är bara att ta en djup suck, morra och kasta den jäveln.
Jag vaknade för övrigt i morse och jag hade varit smart nog att låta fönstret stå öppen hela natten. Jag vaknade alltså upp med två minus grader i rummet. Mmm, så skönt det var. Eller inte. Jag gruvade mig för att kliva upp.
Och ni ska se min garderob nu. Helvete, så städat har det nog aldrig varit och det liknar faktiskt en walkin-closet med mängder av prylar jag aldrig använder. MEN, det KAN ju komma till använding.. ehum.

RSS 2.0