Alla hårsäckar har sin egen politik


 Mitt liv består av flera "med reservation för ändringar". Omväxling förnöjer och jag var inte helt nöjd med min förra design. Den var intetsägande och opersonlig. Den här gången är jag lite mer personlig. Den där munnen är min, alltså en liten profilbild kan man säga. Det kan inte bli annat än jag alltså, sen ville jag behålla mitt budskap som säger att det du gör kommer trefaldig tillbaka, no matter what.

Så, vad jag har sysslat med hela dagen är allt från att ta den där jävla fikan till att tränat.
Jag och Gane drog ner på stan, snackade lite med varandra tills jag inväntade Jimmie. Vi gick vidare till Java (ett sunkigt café), drog en kopp kaffe och en "kärleksmums" som det så fint hette. En mockaruta brukar jag kalla dem. Aja, sentimentala jävlar. Hur som haver, jag och Jimmie sprang runt på stan och köpte en impulspresent till Olga som bestod av en rosa rockring. Ah, egendomlig liten present fick hon men den kommer säkert till användning. Den är grym att använda om man vill träna lite lätt hemma.
Happ, sen drog jag och Maja till Olga och tränade på ett gym där. Stretchat har jag gjort vill jag lova. Jag känner att jag gjort det. Det börjar synas lite på överkroppen att man börjat röra på sig. Svagt träder ett par muskler fram. Det är asballt, för jag har aldrig haft några förut. HÖHÖ.

Ah, någon inspirerade mig att inhandla ADvokado. So I did. Det blir en brakfrukost imorgon!
Sen jobbar jag hela helgen. Har alla noterat detta? Bra, då går vi och lägger oss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0