Anonym i mitt hjärta


 Haha, man blir "nästan" taggad av lite tjaffs. Det känns som att återuppleva högstadiet. But hey, don´t fight me on this one. Oavsett vad jag tycket om invandrare, cp-skadade, homosexuella ow whatever, så kommer jag inte att göra fler upplägg om det. Jag menar, du är ju här för att enbart provocera och kolla hur långt du kan ta mig. Inte särskilt långt. Jag har rättfärdigat det med rasism, inte för din skull, utan för min egen därför att du nästan lyckades få folk att tro att det var som du sa men jag hann rätta till det.
Du kan leta småfel på mina formuleringar eller be mig skriva korrekt, but I really don´t care. Jag behöver inte bevisa någonting, såvida jag inte vill det och jag är själv den som avgör det. Även om jag svarar på dina idiotiska (verkligen idiotiska) kommentarer, så gör jag det för att det är delvis roligt att se hur du uppfattar det jag skriver. Uppenbarligen läser du det du vill läsa men det här är lite som en skola att lära sig formulera saker på rätt sätt, vilket jag kanske inte alltid är bäst på men jag kommer garanterat att bli det så länge du ger upphov till det. (Okej, läge för ett leende här.)
Btw, "cp" är ett gammalt uttryck, även om det är en skada som människor lider av, men det är något man använt som skällsord i flera år och det är svårt att växa ifrån sådant. Jag växer mycket på längden va' men jag leker fortfarande dadda, hink och spade. Lär väl du ska veta, som sitter i samma sandlåda.
Och det jag har lärt mig om dig under dessa 6 dagar, är att du vet i princip ingenting om vad du pratar om. DET är humor.
Sen att du var tvungen att skriva "att min syster hade nämnt hitler, och inte du" var för att jag ska börja undra ännu mer vem du är för att då MÅSTE du ju verkligen "känna mig".. Haha, det kvittar vem du är. Du är ju ändå bara här för att driva med mig och det är faktiskt ganska roligt. Inte Sasha Mesic roligt kanske, men ändå roligt. Lite "nyckelpigan" på Gröna lund. Så keep going! Billig underhållning har ingen dött av.
Glad alla stjärtans dag, min bäste vän Anon.

Kommentarer
Postat av: Sandra/vainly

"Det" har verkligen inte gett upp än? Herregud säger jag bara. Vissa har för mycket fritid.Det är förmodligen från pizzerian det dunkat, nåt trasigt aggregat på en kyl eller liknande (eller så kanske kylen vad cp!), vet faktiskt inte vart det kommit ifrån, men nu är det borta iaf! Tacka gudarna för det!

2009-02-14 @ 18:08:30
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Sandra/vainly

Det värsta är ju att jag trivs i själva Orsa. Dessutom får jag aldrig någonsin Makke härifrån, det är omöjligt. Så jag får helt enkelt lära mig att hålla allt för mig själv. Det borde ju inte vara så svårt. :P

2009-02-14 @ 18:23:25
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Anonym

men lila du som gått omvårdnad och allt borde vell veta att man inte säger cp. du som ska va så "mogen", grow upp. så allt som göran sagt har då inte gått in.

2009-02-14 @ 21:44:04
Postat av: Sandra/vainly

Är du lila? :o

2009-02-15 @ 09:19:09
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja, jätte lila från ditt boring snack bla bla borr borr..

2009-02-15 @ 17:35:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0