Fat bastard


 Jag hade egentligen sett fram emot mina två lediga dagar, för att sedan på torsdag gå på ett heldagspass från 6:45-20:00 men så ringde de och ville att jag skulle jobba kväll. Äh, vad fan. Jag tar det. Dagen började ändå med att jag missade min tvätt- tid, så hur skulle jag annars spendera dagen? Imorgon blir det dock andra bullar. Då ska jag tvätta från 8-16. (Intresseklubben kan nu anteckna följande information).
På kvällen ska vi alla som bor här på middag på Majas hotell där det vankas storbuffé i italienskt tema. Pizza, pasta och sådant man egentligen blir jävligt svullen och gasig av, men är det så de vill ha det så ska jag vara den att uppfylla deras drömmar. Det är hur som helst mat, framdukad och färdiglagad.
Apropå det, ska jag nog köpa mig en husfru som kan laga mat åt mig även om jag älskar att göra sådant själv. Det är bara principen att kunna tala om för kvinnofolket vart de var födda att stå. Höhö.

 Vi var och tränade idag. In kommer en stor fet buffel med massor av kläder på sig, med axlar breda som Beyonceys röv gånger två. GÅNGER TVÅ. Där sitter lilla jag och Olga på golvet och stretchar, varpå han med en väldigt mörk röst och bred göteborska säger: "Ska ni använda den där?" Sen pekar han på "pumpen" där man bara sitter och tränar armarna. "Eh, nej... Tror inte det." Han säger: "Nej, men då får ni säga till annars." Ah, visst. Om vi tordes det. ETT steg på min tå och den skulle vara som min plånbok: platt och nästan obefintlig. Jävlar i min själ vad bred, otymplig och allmänt typisk "man" han var. Jag lägger en fem krona i Röda Korsets burk på att han äter sådana som mig till frukost och kryddar det med anabola. Jävla monster. Min fobi: jättar.

Och i framtiden kommer jag inte att våga äta snickers på offentliga platser, för någonstans i buskarna kan det ju ligga någon fan som irriterar sig på det. Vem vet? Därför tänker jag börja med twix. (intern-skämt)

Ja, alltså. Kvaliteten är utan dess like. Sorry, mobilkamera då va' men på din begäran, Sandra. Det här var vad jag köpte. Jag köpte vita påslakan men jag kan inte få fram de fina detaljerna i det men tro mig. Jag sover som en GUD.

Kommentarer
Postat av: Sandra/vainly

Jag ÄLSKAR ditt rum! Du har sannerligen ett stilrent öga när det kommer till design. Snikkt!

2009-02-25 @ 07:13:19
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0