Hell is other people


 På det sätt jag skriver låter det rätt rastistiskt? Ja, för dig som inte visste det som bor jag tillsammans med två människor ifrån Serbien. Där tycker jag att det säger rätt mycket om hurvida jag är en rasist eller inte. Men, dagens samhälle kräver fan en lapp på jackan "ej rasist" för att folk ska fatta. Inte ens en textrad från nationalsången är tillåtet. (DRAR EXEMPEL)
Snälla, det finns värre problem i världen är att haka upp sig på enstaka formuleringar som ska måsta tolkas. Om jag hade yttrat mig någonting om att jag ville peppra japaner, strypa alla ryssar och våldta afganer, så hade du haft något att dra upp. Men nu är det inte så.
Förresten, "anonym" står för menlös person. Så vill du vara någon, kan du lika gärna stå för vem du är, eller så är det så pass illa att jag känner dig.
Hej då!

What up med alla negativa människor? Gårdagen hade ju bara ett härligt utbud av det och det verkar den här förbannade måndagen också ha. Dra något gammalt över er, gräv ner er eller för all del häng er. Mig kvittar det, men kom inte till mig med negativ energi. Den slår bara tillbaka på er.

Kommentarer
Postat av: Sandra/vainly

Hade du skrivit: "Jag jobbar nästintill bara med svenskar och de är faktiskt väldigt duktiga." Hade inte en jävel reagerat.

Men invandrare är det synd om, så allt som skrivs om dom måste tolkas som om man menar nåt illa eller nåt negativt. Du får inte samla ihop dom i en grupp, det är faaaarligt.

Suck på folk!

2009-02-09 @ 14:06:11
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Anonym

om en utländsk person hade skrivit "Jag jobbar nästintill bara med svenskar och de är faktiskt väldigt duktiga." då hade man visst reagerat. och sen är det inte bara detta som låter rasistiskt från ditt håll utan många blogg inlägg.

2009-02-09 @ 20:59:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0