Home-made morality


 Ja, nej. Det är helt enketl slöseri med tid att försöka argumentera med folk som inte fattar. Hur det än är, så vad du än säger så säger allt det här mer om dig än vad det säger om mig. Och för sista, slutskjutna gången; Jag är inte rasist, varken mot norskar, serber, NEGRER, judar, amerikaner, kineser eller för all del svenskar. Nej. Jag är emot religion däremot men det gör mig till ATEIST, inte RASIST. Ah, man måste läsa på vad de olika benämningarna egentligen symboliserar men kul att du läser min blogg i alla fall. Synd att du knappt fattar hälften. Du kanske lär dig så småning om. Och vad i hela friden har Sandra med det här att göra? Okej, tvestjärt. I´m Hitler och du är Fredrik Reinfelt.

Bah, jag har jobbat idag. Tiden gick jävlgt fort. Tjoffs tjoffs tjoffs sa det bara. Jag jobbar imorgon och på torsdag, sen är jag långledig. Förhoppningsvis. Jag ska shoppa baggyjeans med Fia och förhoppningsvis Carro. Sen vill jag dra på bio, med eller utan sällskap. JAAAAAN?

Bara för den slutgånga idiotin som härjat runt här, så måste jag kolla på Sasha Mesic. Ingen klår honom. Måste fixa trosskydd bara, så att jag slipper kissa i byxorna.

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha, där gör du det igen. negrer är ett fult ord. och rasistiskt. i vissa delstater i usa är det förbjudet att säga negrer. norskar?? haha det heter inte så. lär dig skriva istället.

2009-02-10 @ 22:21:25
Postat av: caroline

haha, du faller rätt in i den "fällan" du kunde inte låta bli att nappa på den lätta va? så patetisk du är. Du som inte har något namn. Och det här är Sverige, vi kan säga vad fan vi vill....lär dig att inte ta allt som du läser personligt! Sluta lägg ner en massa energi på att kommentera andras bloggar/liv.Det var allt för mig, hej

2009-02-11 @ 00:57:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0