I got plenty of my own friends


 Tuppen gal i granens topp, ungefär vid elva-tiden. Mjo, då ringde telefonen och en galenpanna på andra sidan luren skriker: "FÅNGA DAGEN! LIGG INTE OC H SLÖA DIG HELA JÄVLA DAGEN NU!" Nejhej? Okej, fabror Frej.
Ja, så då for jag till Backaplan för lite lördagsshopping och lyckades äntligen hitta ett par ljusa jeans. Jag håller fullständigt med Charles där, jeans är mycket triv- och klädsamt.
Sen gick jag in till Coop Forum för att handla röda linser och massa annat att äta, så jag tog en korg. Ni vet, sådana där hederliga jävlar med ränder som man måste gå och bära på. Just, inga konstigheter där inte.
Jag gick mot mejerihyllan då det från ingenstans sprang en unge på 5-6 bast rätt in i min korg, så att den nästan for ur näven på mig. Jag tittade på ungenungen tittade på mig och precis när jag skulle börja gå vidare, slår jag korgen rätt i nyllet på en ännu mindre unge. Den här var typ 2-3 år kanske och jag vet inte om jag lämnade några grill-märken på ena kinden åt den, för jag klappade den bara på huvudet lite fort och bad om ursäkt. Aja, jag hjörde ialla fall inget "BUÄÄÄÄ", så jag antar jag den klarade sig rätt fint. Jävla mördar-korgar. Man kan ju fan slå ihjäl någon med de där.

Så, jag har mat och kläder. Vad mer kan man önska sig?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0