I´m a rich bitch


 Förra veckan fick jag en massa årsbrev från olika banker hit och dit, sådana fond-aktiga brev som min mormor har varit snäll att fixa åt både mig och syrran sedan vi var barn. Där upptäckte jag också en fond jag inte ens kände till, så det för all del var en mycket positiv överaskning. Pengarna fanns på NORDEA, ingen bank jag använder annars och där fanns några fjuttiga tusen så jag ringde upp banken för att kolla om man verkligen gör någon vinst på att låta pengarna ligga där, eftersom att jag själv vet att jag aldrig i mitt liv kommer att sätta in pengar där (jag visste för bövelen inte ens om den) då jag frågade om man inte lika gärna kunde ta ut dem, sätta in dem på min nuvarande bank istället och han säger: "Ja, alltså. Du blir ju inte miljonär på dem och det är låg ränta." Nehej, ingen miljonär-Bella alltså? Jaha, men då sätter vi över dem på min bank så att jag en dag kan sätta sprätt på dem istället.
Som sagt, jag lägger undan en massa pengar nu så att jag en vacker dag kan resa eller göra någonting annat. Jag vill till USA först och främst. Typ ta en fika med Madonna eller Michael Jackson om han inte har fullt upp med att plåstra om näsan.
Och jag måste hitta en resvänlig kompis. Jag vet inte om jag har några. Ah, jag kanske kan köpa mig en.. Bra tips på vart elle? Pressbyrån brukar iofs ha bra utbud. PARTY!

Kommentarer
Postat av: ana

gissa vem som ska till new york i juni?!

kan det vara jag? ja.

2009-02-03 @ 21:49:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0