Icecream man


 Woho, min dvd har gett upp. Jag har tydligen saboterat den med för mycket SATC. Visst, bilden fungerar utmärkt men det finns inget ljud och det gör ju typ hela filmen. Så, jag funderar på om jag ska ta isär skiten, hacka allt i småbitar så att den inte kan användas någonsin igen och sen kasta den jäveln. Efter det ska jag klappa mig själv på axeln och säga att jag gjorde ett bra jobb och inte alls är särskilt dramatisk av mig.
 Well, I´m gonna fight this fucking cold och städa, röra på mig. Jag skiter i om jag ska snora ihjäl mig. Det kan ju vara värt det. Jorden ska ju ändå gå under om 4 år, så jag tänkte förtidspensionera mig och leva loppan.
Idag är det en sådan där dag där jag har ner allt och är fumlig. Jag tänkte snorta nässpray när jag var så mest täppt och vad händer? Jag tappar den i golvet och den går i tusen bitar. Det är bara att ta en djup suck, morra och kasta den jäveln.
Jag vaknade för övrigt i morse och jag hade varit smart nog att låta fönstret stå öppen hela natten. Jag vaknade alltså upp med två minus grader i rummet. Mmm, så skönt det var. Eller inte. Jag gruvade mig för att kliva upp.
Och ni ska se min garderob nu. Helvete, så städat har det nog aldrig varit och det liknar faktiskt en walkin-closet med mängder av prylar jag aldrig använder. MEN, det KAN ju komma till använding.. ehum.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0