Nå?


 Spotta ut legobitarna någon gång. Du har ju avslöjat nog mycket om dig själv, så var god presentera dig. Jag kan enbart komma på EN person som kan orka vara så här dryg. Jag beundrar verkligen din person som var och vartannat är trevlig varvat med otrevlig. Och jag fattar fortfarande inte om du är ute efter att provocera och göra dig osams med mig eller om du bara har ett väldigt tråkigt liv (ja, vad annat kan man ha i Mora?) Det här är väldigt primitivt och nu börjar det bli långtråkigt. Allvarligt talat, vad är du ute efter?

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag behöver inte säga mitt namn, du vet redan vem jag är. jag säger det jag säger för jag står för det. och jag tycker att du bara skriver en massa strunt för att provocera folk. du skriver väldigt omoget. en vuxen människa sitter inte och skriver cp, mm. sånt har man kommit ifrån när man är "vuxen". skulle ha stannat på säter.

2009-02-14 @ 23:09:00
Postat av: bela

men om det nu är så viktigt att säga vad du tycker och står för det, så borde du ge din egna signatur. och nej, jag är inte omogen. jag väljer inte alltid mina ord med omsorg, that´s it.

och självklart vet jag vem du är, men en liten bekännelse hade inte skadat.

jag fick såklart inte stanna i säter. jag var/är frisk :P du däremot måste ju vara ett riktigt praktexemplar på patient i säter. varför talar du om saker för mig jag redan vet? jag vet att jag gick OP, att min lärare hette göran, att jag var på praktik på säter (borde ha tagit med mig dig också) och att min syster heter stephanie. jag menar, det gör du enbart för att det ska klia i fingrarna på mig. haha, snälla. det funkar inte. så du har fel. du känner mig inte.

2009-02-15 @ 10:03:43
URL: http://larvamasturbation.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag säger inte dessa saker för att du ska veta att jag känner dig. vi gick ju i samma klass gumman.

2009-02-15 @ 10:24:11
Postat av: bela

varför skulle jag annars ha skrivit till dig igår? är du verkligen så dum så att du avslöjar sådana saker och TROTS det inte kan skriva ett namn? antingen så snackar du dynga, eller också är du bara jävligt korkad. haha, välj själv.

2009-02-15 @ 10:36:44
URL: http://larvamasturbation.blogg.se/
Postat av: Anna

HAHHAHA vem är dte som skriver omoget egentligen här!?Föresten.. Du har smittat mig med din anonyma vän, människan är i min blogg och försöker få mig att må dåligt.Om det är samma människa, vilket jag antar, så måste det vara så att människan har ett tråkigt liv och måste vara elak med andra. :o

2009-02-15 @ 11:36:16
URL: http://bboogeyman.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv; Haha. Jag har märkt det. Men det kan ju vara ganska roande ändå ^^

2009-02-15 @ 11:53:20
URL: http://bboogeyman.blogg.se/
Postat av: Sandra/vainly

Anna: HAHA! Den har infekterat min blogg med! :D Snacka om att ha för mycket fritid! :D :P

2009-02-15 @ 12:27:13
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Anonym

men det är ju roligare om du kan gissa vem jag är. därför ger jag ju dig lite ledtrådar

2009-02-17 @ 19:45:47
Postat av: bela

ja, men du får ge mig något mer att gå på. att du "gick i min klass" säger ingenting om vem DU är.

2009-02-17 @ 23:40:33
URL: http://larvamasturbation.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0